da li vam se dopada?

Odlično ide i na štikle i na patike: Anđelinin TEKSAS KOMBINEZON je najpraktičniji komad koji treba da imate u ormanu

0

Ona se odlučila za vrlo jednostavne komade koji zajedno daju efektnu kombinaciju. 

foto: M.K./ATAImages
foto: M.K./ATAImages

Pevačica Anđela Vujović poznatija kao Anđelina prisustvovala je konferenciji za štampu u Starom dvoru na kojoj je bilo reči o muzičkim manifestacijama koje će se održati u Beogradu. 

 

Ona je za ovu priliku odlučila da ponese vrlo svedene, ali u isto vreme efektane komade. Naime, atraktivna pevačica ponela je jednodelni teksas kombinezon koji ima kratke rukave i dugmiće po sredini koje je ona otkopčala i tako napravila decentan dekolte. 

 

 

Vrlo zanimljiva je i kragna koja je jedna od efektnijih detalja na ovom komadu i koja mu ujedno daje posebnu notu. Ono šta je upečatljivo bilo jeste i to da je Anđelina obula i svetloplave cipele koje su se zbog nijanse odlično slagale uz teksas. 

 

Pevačica nije želela da preteruje sa nakitom pa je dodala decentno prstenje, ogrlice i nešto efektnije alke.

 

1 / 3 Foto: M.K./ATAImages

 

Ovakav stajling dobar je izbor za mnoge prilike, npr. kao u Anđelininom slučaju odličan je za odeređene prijeme, konferencije koje ne iziskuju strogo formalnoso odevanje. Pored toga vi možete ovaj kombinezon poneti i na ručak ili u šoping. 

 

Zanimljivo je i to da je moguće ovakvu kombinaciju nositi i sa ravnom obućom, pri čemu bi vaš izgled nakon toga dobio jednu novu dimenziju. Tako obučeni možete npr. otići u šetnju sa prijateljicama.

 

 

makonda-tracker