lepe vesti

Najpovoljnija obuća i rančevi za celu porodicu: VELIKO SNIŽENJE u Deichmann-u u susret novoj školskoj godini

0

Deichmann je spreman za početak nove školske godine. A to znači samo jedno: sniženje! I to od 30% na odabranu dečiju obuću i sportske brendove. Samo u Deichmann-u! Požurite, jer trajanje popusta je ograničeno, samo do 4.9.2022!

foto: Deichmann
foto: Deichmann

Ove jeseni omiljena šoping destinacija zaljubljenika u kvalitetne patike i formalnu obuću obeležava desetu godišnjicu u Srbiji i priprema posebnu, slavljeničku ponudu – Deichmann Jubilarnu akciju.

 

Uz širok izbor obuće za celu porodicu i posebnih sniženja na odabrane dečje artikle, Deichmann će s krajem leta postati obavezna postaja za sve porodice koje žele iskoristiti najbolje ponude pri kupovini nove obuće. Leto još uvek traje, ali uz ponudu kvalitetne obuće u Deichmannu za čas ćete da počnete maštati o jeseni.

 

Tražite li novu obuću za prelazno razdoblje ili možda nove patike koje ćete sa zadovoljstvom da nosite i dugo u jesen? Sada je pravo vreme da posetite Deichmann trgovine i pronađete svoj savršen par! Deichmann se pobrinuo da ove jeseni svi zasjaju u savršenom modelu patika, pa se sada na policama nalaze trendi i udobne patike za žene i muškarce kao i velik zbor obuće za decu – savršeno za početak nove školske godine.

 

Omiljeni izbor svakog đaka…

 

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

Dolazak jeseni za sve školarce predstavlja uzbudljivo razdoblje i donosi brojne novitete. Osim kupovine udžbenika i teka, svaki školarac trebaće i odgovarajuću obuću za svakodnevno nošenje, a patike su najčešće omiljeni izbor. Deichmann je s krajem leta pripremio široku ponudu patika najpoznatijih brendova, kao i posebnu, vremenski ograničenu priliku da ih ugrabite po sniženim cenama na Jubilarnoj akciji! Nike, adidas, Puma, Fila i Skechers i ove godine najtraženiji s u izbor kako za dečake, tako i za devojčice.

 

Osim obuće, tu su i praktični ranci za školu, ali i odlazak na trening ili izvanškolsku aktivnost. Devojčice i dečaka takođe veseli i posebna kolekcija nastala u suradnji s jednim od omiljenih likova iz stripa i crtanog filma Peanuts. Tu smo pronašli preslatke artikle poput ranca, a možemo da kažemo kako se za njih podjednako interesuju deca, ali i odrasli. Posetite Deichmann trgovine i ovog avgusta pronađite obuću i modne dodatke za školarce po najpovoljnijim cenama.

 

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

 

Za čitavu porodicu

 

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

I odrasli će u Deichmannu da pronađu svoje nove, omiljene patike. Tu smo pronašli neodoljive modele sportske obuće - od ravnih modela patika za klasičan look, pa sve do vrhunskih, izdržljivih patika za najzahtevnije treninge za žene i muškarce. Top svetski brendovi pripremili su zaista šaroliku ponudu, a Deichmann je na najbolji način obuhvatio najzanimljivije modele. Ovde možete da birate između klasike u beloj ili crnoj boji, modela tamnih boja koje su kao stvorene za jesen ili jarkih kombinacija boja poput pink, crvene ili plave za patike koje neće proći nezapaženo.

 

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

Proslavite i vi jubilarnu godišnjicu u novom paru patika koje ćete obožavati. Početak nove školske godine u Deichmannu donosi sniženje od 30% na odabranu dečiju obuću i sportske brendove. Trajanje popusta je samo do 4.9.2022!

 

Više na https://www.deichmann.com/RS/sr/shop/welcome.html

 

makonda-tracker