izgleda fantastično

Monohromatsku kombinaciju je "razbila" torbom koja je zaludela sve žene: Džej Lo stajlingom paralisala Los Anđeles

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Pitam se

08-08-2022 22:14h
Da li smrdi kad "pusti goluba" ?

Peki

09-08-2022 06:24h
Mogu da zamislim kako grune kad ona "pusti goluba"

Baba Visnja

10-08-2022 05:17h
Smorili ste za medalju sa ovom zenturacom.
Niti je ona bomba kakvom je predstavljate, niti je u stanju da "zaustavi saobracaj". I kad smo vec kod "zaustavljanja saobracaja" - prevazisli ste sebe u preterivanju.

Kojim povodom non stop o njoj pisete?? Vise se spandjava i raskantava sa belosvetskim lelemoodima nego sto radi svoj posao. Nista bitno nije snimila ni otpevala zanjih bar 10 godina. Makar da je neka riba...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: