(FOTO)

Izdužuje noge i sužava struk: Milena Radulović u posebnom kupaćem kostimu za apsolutnu dominaciju na svakoj plaži

1

Glumica Milena Radulović često na svom Instagram profilu objavljuje različite fotografije koje svedoče o trenucima u kojima uživa, pa je tako i ovog puta obradovala svoje pratioce.

foto: Radule Perišić/ATAImages
foto: Radule Perišić/ATAImages

Milena Radulović važi za prirodnu, mladu i talentovanu glumicu koja vrlo rado pokazuje na Instagramu različite modne kombinacije i trudi se da bude i autentična, ali i da isprati modne trendove.

 

Glumica trenutno uživa na moru, na nepoznatoj lokaciji i odatle objavljuje fotografije koje su prava razglednica. Koliko je zgodna Milena, već smo imali priliku da se uverimo, a ovog puta nam je pokazala i kako zna da izabere savršeni kupaći kostim.

Milena često objavljuje fotografije bez šminke i bilo kakvih filtera, pa njena izdanja na plaži nimalo ne iznenađuju, s obzirom da je ona jako opuštena i prirodna. Kupaći za koji se opredelila glumica, savršeno ističe njene duge noge i struk, a neobičan dezen i kroj čine da Milena bude jedinstvena na plaži, kao i uvek.

Ona često ima kombinacije koje su pun pogodak, pa tako ako vam ponestane ideja, zavirite na profil Milene Radulović i iskopirajte neku njenu kombinaciju za posao, svaki dan ili opušteno uživanje na letovanju.

 

 

makonda-tracker