savršeno

Ništa ne otkriva, a bukti od seksepila: Zanosna haljina Nataše Bekvalac s najvažnijom modnom tajnom

2

Najstariji modni trik za izduživanje figure poslužio je popularnoj pevačici da još jednom oduševi modnim izdanjem

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nataša Bekvalac, jedna od omiljenih regionalnih pop pevačica, uskoro kreće na svoju veliku američku turneju! Panonska Barbika okupila je tim povodom predstavnike medija u jednom beogradskom hotelu, gde je pričala o svojim planovima i nadama pred ovaj krupan korak u karijeri.


Uobičajeno savršeno odevena, Nataša nas nije razočarala ni ovog puta, a njeno izdanje je, u najblažu ruku, očaravajuće!

 

Popularna pevačica pojavila se u šik toaleti koja je odličan primer letnje rolka-haljine. Zimske varijante bile su apsolutni hit početkom godine, a Nataša Bekvalac sada je odabrala lagan i letnji model dugih rukava.

 

1 / 8 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

U pitanju je haljina ravnog kroja, koja prati liniju njenog savršeno izvajanog tela, a krasi je najvažniji modni trik u istoriji – vertikalne pruge, koje vizuelno izdužuju figuru!


Pevačica se opredelila za komad u prelepim krem nijansama raznih boja, čime je postigla vrlo efektan izgled, a sve je začinila pažljivo biranom obućom i frizurom. Naime, Nataša je ponela ciklama papuče s perjem koje definitivno ostavljaju utisak i odličan su spoj s ponekom tamnoljubičastom prugom na haljini, dok je kosu podigla u visoku i jednostavnu punđu.

 

 

makonda-tracker