vedro, a glam

Žuto, otvorenih leđa, u duhu leta: Večno trendi haljina Eve Longorije koja bukti od seksepila

0

Kada bira toalete za posebne prilike, glumica Eva Longorija uvek se najpre okrene kolekcijama svoje prijateljice Viktorije Bekam

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Eva Longorija počasna je predsednica organizacije "Kuća anđela" koju je 2013. godine osnovala španska poslovna žena i glumica Marija Bravo, a dnevni centar ove ustanove namenjen deci s posebnim potrebama juče je organizovao prijem kom je prisustvovala i zvezda serije "Očajne domaćice".


Eva je za ovu priliku odabrala vrlo elegantnu haljinu čiji dizajn potpisuje njena najbolja prijateljica i kuma i britanska dizajnerka Viktorija Bekam.

 

U pitanju je klasičan model u stilu slip haljine, koji sa strane krasi efektna i nenametljiva čipka. Longorija se opredelila za toaletu tankih bretela i otvorenih leđa, koja suptilno naglašava njene obline, a najupečatljivija je boja ove kreacije.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Naime, reč je o neonskoj nijansi žute boje, savršene za letnje mesece, a dok je još bio dostupan ovaj rasprodati model koštao je čak 1.500 evra.


Eva je uz interesantnu toaletu s dekolteom ponela i žutu lepezu, kao i decentni nakit, dok je kosu podigla u visok i bujan rep.

 

 

makonda-tracker