uvek stajliš

Za Pariz — samo najromantičnije i najženstvenije: Očaravajuća modna izdanja koja je Džej Lo čuvala za MEDENI MESEC

0

Ženstveno, pink, cvetno, razigrano... Tako se može opisati stil koji je Džej Lo odabrala za ut u Pariz s Benom Aflekom

foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Ben Aflek i pevačica i glumica Dženifer Lopez konačno su jedno drugom rekli sudbonosno "da".


Nakon što su početkom dvehiljaditih raskinuli veridbu, proveli razdvojeni 17 godina, venčavali se, razvodili, izgradili porodice i velike karijere, par se pomirio u aprilu 2021, a pre nekoliko dana su se venčali.


Džej Lo, žena koja je sama po sebi brend, odrekla se svog prezimena i ubuduće ćemo je znati kao — gospođu Dženifer Lin Aflek! "Benifer" je započela svoj bračni život na maloj i intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, a latino diva ne krije da je van sebe od radosti.

 

Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi — poručila je Dženifer i dodala da je njeno venčanje s Benom Aflekom bila najbolje veče u njihovim životima.

 

Dženifer Lopez, Ben Aflek, Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka, Venčanica
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon malog venčanja, gospodin i gospođa Aflek otputovali su na medeni mesec, a izbor je pao na Pariz — Grad svetlosti i, ako hoćete, Grad ljubavi.

 

Iako je ovo njihovo svadbeno putovanje, Ben i Džej Lo nisu se osamili, već im društvo prave njihova deca iz prethodnih brakova, a francuski paparaci ne mogu da se zasite ove skladne velike porodice.

 

Iz dana u dan, imamo priliku da vidimo Aflekove kako uživaju na medenom mesecu, a Dženifer nam je do sad pokazala nekoliko vrlo šik modnih izdanja. Latino diva se očigledno pažljivo i dobro promišljeno spakovala, pa smo je videli u vrlo romantičnim izdanjima, savršenim za ovakav odmor.

 

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: L.Urman / Starface / Profimedia

Džej Lo obično ovih dana u Parizu nosi haljine, a kad je tek doputovala pojavila se u laganoj Forte Forte haljini zvonastih rukava, koju je odabrala za prvi zlazak na večeru. Potom se pojavila u klasičnoj crnoj maksi-haljini s bretelama i četvrtastim dekolteom, lepršavoj pink toaleti sa tračicama, tufnastoj bež kreaciji mini-dužine, beloj cvetnoj haljini bez bretela... Čak i kada je odabrala farmerke, Džej Lo ju je kombinovala s vrlo romantičnom bluzicom brenda Dolče & Gabana koju krasi pussy mašna. A to je sve samo deo onoga u čemu smo je viđali prethodnih dana!


Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u galeriji.

 

1 / 6 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker