Duh klasike, a inovativan dizajn

Eva Longorija ima sličan model — ali ovaj je ČISTA MAGIJA: Tamara Kalinić ostavila Beograd bez reči skupocenom toaletom

1

Influenserka Tamara Kalinić donela je dašak pariskog stila srpskoj prestonici na koncertu Andree Bočelija

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć u okviru Belgrade River Fest-a održan spektakularni koncert jednog od najboljih tenora današnjice Andree Bočelija, koji je sa sopranom Kristinom Pasaroju izveo neke od najlepših arija iz Verdijevih, Pučinijevih i Belinijevih opera.


Specijalni gost italijanskog umetnika bila je naša pop pevačica Jelena Tomašević, koja je najpre sama otpevala pesmu grupe Biber "Gde si bilo, jare moje", nakon čega je imala čast da s Bočelijem izvede numere "Vivo per lei" i "Canto della pera".

 

Na  jednom od najvažnijih kulturnih događaja u Srbiji ove godine imali smo priliku da vidimo nemali broj političara, kao i ličnosti iz sveta glume i muzike, a među onima koji su uživali u glasu italijanskog umetnika bila je i Tamara Kalinić, jedna od najuspešnijih modnih influenserki na svetu.


Popularna Srpkinja je svratila u Beograd između svojih brojnih putovanja i poslovnih obaveza, a za ovu priliku bila je na visini modnog zadatka, kao i u svakoj prilici.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Tamara je za Bočelijev koncert odabrala toaletu francuskog brenda Yve Saint-Laurent, i to jedan od najpopularnijih modela sezone! Ove godine, moda je u potpunosti u znaku izreza i neobičnih kroja, a našu influenserku očarao je jedan takav komad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Ova modna kuća predstavila je više modela sa strukturisanim dekolteom s dubokim prorezom između grudi, kakve smo proteklih meseci viđali na mnogim poznatim ženama, uključujući glumicu Evu Longoriju i pevačicu Oliviju Rodrigo

 


Naša trendseterka se, konkretno, opredelila za model bez bretela koji je ukrašen sićušnim kristalima. Cena ovog komada iznosi skoro 4.000 evra, a reč je o haljini koja je u većem deluklasičnog kroja, strukirana je ispod grudi, odakle pada ravno, a odiše duhom starog Holivuda iako je definitivno u pitanju svež i inovativan dizajn.


Duh pariskog stila u Beogradu, zar ne?

 


 

makonda-tracker