hot pink leto

Influenserke mogu da uče od nje: Danijela Dimitrovska posle razvoda hipnotiše najpopularnijom košuljom-haljinom sezone

0

Izrezi su potpuno osvojili svet mode, a srpska manekenka ponela je savršenu letnju haljinu s ovim detaljima

foto: instagram/danijeladimitrovska
foto: instagram/danijeladimitrovska

Srpska manekenka Danijela Dimitrovska ovih dana privlači pažnju medija jer su voditelj Ognjen Amidžić i ona saopštili da se rastaju nakon 10 godina bračne sreće.


Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi — istakao je bivši par u zajedničkoj izjavi za medije.

Odmah po ovim vestima, Danijela se s prijateljicom i poznatom pevačicom Anom Kokić uputila na odmor u Grčkoj, a ona iz dana u dan pokazuje da njeni fanovi ne moraju da brinu — i posle kraha braka lepa Požarevljanka se oseća i izgleda odlično!

 

1 / 2 Foto: Instagram


S vremena na vreme, Danijela podeli na Instagramu poneku fotografiju, a sada je pokazala vrlo trendi odevnu kombinaciju i stajling koji je bez sumnje među najpopularnijima ove sezone.


Manekenka je, naime, u beogradskoj ulici Kneza Miloša pozirala u vrlo trendi mini-haljini, kakva je proteklih meseci napravila pravu pomamu među influenserkama.

 


Reč je o košulji-haljini mini dužine čiji se gornji deo vezuje kao obična košulja, ističući tako deo stomaka i Danijelinu savršeno izvajanu figuru. Ovaj jednostavan model u drečavoj pink nijansi krasi upečatljiv V-izrez, kao i manja kragnica.


Da sve bude još zabavnije, dugi rukavi, savršeni ako želite da sakrijete kožu od jakog letnjeg sunca, završavaju se karnerčićima, dok je čitav model vrlo lepršav i prija koži u najtoplijim danima.

 

Danijela Dimitrovska
foto: Instagram

Manekenka je ovo izdanje upotpunila četvrtastim sandalama s niskom štiklom koje se vezuju tankim kaišićima, a sve je zaokružila minijaturnom tašnicom.

 

Inače, izrezi su bez sumnje vodeći trend ove godine, pa ih viđamo na najneverovatnijim mestima. Zato ni ne čudi što su oni pronašli način da se ušunjaju i u košulje-haljine, a u ponudi su razne varijante.

 

Danijela se odlučila za model koji se vezuje u predelu stomaka, a postoje i varijante na preklop...

 

... modeli inspirisani sakoom...

 

... i verzije s prorezom na samo jednoj strani tela!

 

 

 

makonda-tracker