JEDNOSTAVNO, A TAKO DAMSKI

Ceo San Trope je ostao bez daha: Marijana Mateus u končanoj haljini, zbog jednog detalje SRCE JAČE LUPA

16

Poznata modna kreatorka voli da nosi unikatne komade garderobe, a haljinom koju je nedavno ponela osvojila je srca istinskih ljubitelja mode

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od naših najpoznatijih modnih kreatorki, Marijana Matus intrigira javnost svojim smelim i vrlo izazovnim oblačenjem.

 

Ona se trudi da uvek bude u toku sa najnovijim modnim trendovima, a uprkos tome što je ima 50 godina i dalje izgleda odlično.

 

 

Marijana često na svom Instagram profilu objavljuje fotografije, a veliki broj žena u njenim objavama traži ideje za oblačenje.

 

Tako je bilo i ovog puta, kada je poznata kreatorka okačila fotografiju iz Sen Tropea, poznatog luksuznog letovališta u Francuskoj. 

 

Ono što su svi na fotografiji primetili je da ona izgleda nikad bolje, a u prvom planu je bila prelepa končana haljin,a koja je sa prednje strane imala duboki šlic, pa su njene lepe noge došle u prvi plan.

 

Kako je haljina izgledala pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Osim toga, rupičasti gornji deo savršeno je pristajao na već preplanuli ten ove prelepe žene, dok su otvorena leđa mamila uzdahe mnogih ne samo muškaraca, već i žena.

 

Nije neobično da Marijanu viđamo u vrlo izazovnim izdanjima, a mnogi mogu da se slože da joj zaista i pristaju, jer ima vitku liniju, negovana je i lepa.

 

 

 

 

makonda-tracker