od nje se manje ne očekuje

Roze kombinezon i cipele od 1.200 evra: Ceca napravila spektakl, a o stajlingu će se danima pričati (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

DNK

17-07-2022 15:15h
Mogla je i nove cipele da kupi za te pare
A koliko kostaju flekice, da se zamene?

pravda

17-07-2022 16:00h
Ovi Raznatovici nemaju obraza,bahate se posteno zaradenim parama koje su posteno zaradili...Strasno banana od drzave koja stiti lopove....

E

17-07-2022 21:34h
Ceki dzabe i cioele od 5000 evra kad je mladost otisla,sad si ponosna baba..do skoro si bila ponosna majka,sad baba.

Klimt Bec

18-07-2022 15:28h
Ceca cesto kupuje cipele u Becu i to iskljucivo kvalitet, a takve cipele i kostaju! Od jednog veselja gde nastupa za sat ili dva, neko u Srbiji mora da radi desetak godina.. Netreba biti ljubomoran, imase moze se!!!!

Sara

18-07-2022 16:55h
Jel pevala uzivo ili na plejbek po obicaju??!! Sto je inace necuveno a u normalnim zemljama zabranjeno na koncertima....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: