(FOTO)

Model ZA SVA VREMENA u kom ćete biti kraljica plaže: Šeron Stoun ima bikini neodoljivog printa koji stoji svakoj ženi

0

Šeron Stoun je doputovala u Italiju kako bi prisustvovala reviji modne kuće Dolce & Gabbana, čije je i zaštitno lice, a slobodno vreme je iskoristila i za provod na moru.

foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia
foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Šeron Stoun je proslavljena glumica koja izgledom privlači pažnju i danas, a upravo je svoj stil pokazala i na reviji čuvene modne kuće koja je odabrala baš Siciliju za pokazivanje nove kolekcije.

 

I dok je Sirakuza postala centar Holivuda i jedna velika modna pista, Šeron Stoun je slobodno vreme iskoristila kako bi uživala u suncu i mirisu mora.

 

Slavna glumica je sa prijateljima otišla na brodić kako bi što bolje upoznala sve lepote Sicilije, a njen kupaći kostim je privukao najviše pažnje.

 

Naime, zgodna 64-godišnjakinja je odabrala stari, ali uvek aktuelan i neprevaziđen model kupaćeg kostima kakav vrlo lako možete nabaviti, doduše ne sa potpisom Dolce & Gabbana kao Šeron, ali nema veze.

 

Radi se o klasičnom modelu sa trouglovima koji svima stoji dobro, a uz to je u modernom životinjskom printu, pa uz ovakav bikini nema šanse da ne budete primećene na plaži, gde god se nalazili.

 

Glumica je sve uklopila sa morskom ogrlicom oko vrata i crnim naočarima, pa se prepustila moru i suncu, ali i dobroj hrani.

 

1 / 3 Foto: Vincenzo Aloisi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Podsetimo, nedavno je glumica govorila o traumi koju je doživela zbog podmuklog oboljenja endometrioze koje joj nije dozvoljavalo da nijednu trudnoću iznese do kraja. 

 

— Izgubila sam devetoro dece pobačajem. To nije mala stvar, ni fizički ni emocionalno, a ipak smo prisiljene da osećamo da je to nešto što moramo da podnesemo same, tajno, s nekom vrstom osećaja neuspeha. Umesto da dobijemo preko potrebno saosećanje, empatiju i isceljenje. Žensko zdravlje i dobrobit prepušteni su muškoj ideologiji — istakla je glumica.

 

 

makonda-tracker