s njom nema dosade

Divlje & kontroverzno — ni Šakira ne bi umela tako! Senida na EXIT-u u autfitu o kom je nemoguće nemati mišljenje

0

Regionalna muzička zvezda Senidah sinoć je nastupila na otvaranju muzičkog festivala EXIT, a njena odevna kombinacija je nešto što bi mnogi mogli da kopiraju

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

U Novom Sadu sinoć je otvoren 21. EXIT festival, a među prvima koji su nastupili na Petrovaradinskoj tvrđavi našla se Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah.


Regionalna muzička senzacija nizala je hit za hitom, energično kako već ume, a publika je u transu s pevačicom pevala njene najveće hitove "Mišići", "Behute", "Replay" i mnoge druge.


Za ovu priliku, Senida je odabrala potpuno nesvakidašnji stajling i još jednom pokazala zbog čega spada u najautentičnije umetnice na našim prostorima.

 

Pevačica preferira modni izraz kakav se obično ne viđa na našim prostorima i donosi sasvim novu modnu crtu, a za sinoćni nastup odabrala je autfit koji naizgled podseća na kombinezon.

 

1 / 10 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

U pitanju je spoj pantalona i korseta na kopčanje kojim dominiraju zemljani tonovi: oker, sivo, belo, bež, boja karamele, dezen je na prvi pogled haotičan, a zapravo vrlo skladan i ističe Senidinu vitku figuru. Donji deo ukrašen je mrežicama koje otkrivaju kožu i sigurno su značile Senidi da se rashladi tokom jednočasovnog plesa na sceni.


Statement detalj ove kombinacije svakako su lobanje koje se nalaze u predelu grudi, a niz jednu ruku pruža se mreža u obliku zvonastog rukava koja je pevačicinom pokretu dala lepršavost.

 

Senidah, Senida Hajdarpašić
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Senida je mnoge na prvi pogled podsetila na Šakiru i na ukrajinsku pevačicu Ruslanu, a tome je doprinela i puštena duga talasasta kosa zbog koje je nastup izgledao još razigranije i energičnije.


Uz to je ponela i naočare za sunce s belim okvirima, kao i braon karmin koji je dodatno pojačao utisak njene neobične odevne varijante.

 

 

makonda-tracker