(FOTO)

Ovaj detalj voli i Kejt Midlton: Bela Hadid DRSKO MODERNIM kombinezonom demonstrira vrhunski stil u Francuskoj

0

Nakon spektakularne revije na Nedelji mode u Parizu, brend Balensijaga je organizovao i žurku koja je okupila iste poznate ličnosti i ponovo demonstrirala stil i eleganciju u francuskoj prestonici.

foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia
foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Glavnu ulogu na reviji su imale Naomi Kembel, Nikol Kidman i Kim Kardašijan, a ove dame su se pojavile i na zabavi, međutim najviše pažnje je privukla Bela Hadid.

 

Hadidova uvek ima specifične modne odabire, ona je smela i voli da ekperimentiše, a zbog mode je spremna na sve. Manekenka privlači pažnju gde god da se pojavi i u kakvom god izdanju, pa čak i kad, po mišljenju javnosti, napravi promašaj.

Bela je ovog puta oduševila sve prisutne svojom kombinacijom brenda Balensijaga, inače su sve zvanice imale njihove kreacije. Manekenka je ponela kreaciju koja odiše senzualnošću i ima detalj koji je veliki hit decenijama, a to su neprevaziđene tufne.

 

1 / 3 Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

 

Crni kombinezon sa belim tufnama i bela torbica koja se savršeno uklapa uz ceo autfit su bili njed odabir koji je bez greške. Nedavno je i Kejt Midlton ponela haljinu na tufne, pa je jasno da je ovaj detalj na garderobi večiti trend i sve svetske dame ga vole.

 

Gornji deo neobične kreacije je podsećao na košulju koja otkriva ramena, pa je punđa koju Bela Hadid obožava, bila odlično rešenje za frizuru. Crne salonke i efektne minđuše su dovoljne da naglase eleganciju i manekenka to zna.

 

Podsetimo, Bela Hadid često postavlja nove modne trendove, a u svojim eksperimentima ide daleko, pa se dešava i da oživi zaboravljenu modu devedesetih koju mnogi od nas baš i ne vole.

 

 

makonda-tracker