Unuka Ane Bekute u haljini koju mogu da nose žene SVIH GODINA i konfekcijskih brojeva: Sužava struk, oblikuje figuru

0

Do nedavno je bila devojčica koja je veselo trčkarala uz baku, a danas je prelepa mlada žena koja uživa u svim čarima života

foto: Instagram
foto: Instagram

Unuka naše poznate pevačice Ane Bekute, Sonja Polić izrasla je u vrlo atraktivnu i lepu ženu, koja se ne libi da na svom Instagram profilu podeli fotografije i pokaže svetu kako zna da uživa.

 

Ona je otišla na odmor u Crnu Goru i iz Boke Kotorske svima poslala pozdrav u vidu prelepe fotografije.

 

 

Za tu priliku ona je obukla prelepu laganu letnju haljinu plavo-zelene boje, koja je imala V izrez, koji je otkrivao taman toliko koliko je potrebno da zagolica maštu, a opet ne previše kako bi se otkrilo sve.

 

Osim prelepe haljine svi su primetili i njene duge i lepe noge koje su došle u prvi plan jer je haljina imala duboki šlic. 

 

Ova mlada devojka po svemu sudeći uživa u svakom trenutku, a more joj izgleda baš prija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Polić (@httpsonja)

 

Uz ovu prelepu haljinu Sonja je ponela udobne platnene patike, koje su joj davale opušten izgled i činile su ovu kombinaciju idealnom za dnevnu šetnju po kamenitim predelima Boke Kotorske.

 

Da se podsetimo, Ana Bekuta je kao veoma mlada dobila sina, Igora, kojeg je morala da da na usvajanje, a nakon što se proslavila odlučila je da se ponovo bori za njega.

 

Ana Bekuta
foto: Instagram/printscreen

 

Oni su danas u odličnim odnosima, a Igor je u više navrata govorio kako razume zašto je majka morala da ga ostavi, kao i da mu je pružila i više nego što je očekivao.

 

Sonja Polić je njegova ćerka i unuka naše popularne pevačice. 

 

 

makonda-tracker