svedeno, a efektno

Crno-beli spoj koji odiše OTMENOŠĆU: Izdanje Slobode Mićalović koje je mnoge podsetilo na njenu drugaricu Moniku Beluči

0

Klasični model haljine rezervisane za svečanije prilike glumica je upotpunila šik blejzerom i ponovo sve očarala

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Banjaluci je sinoć otvoren drugi Međunarodni muzički festival Banja Luka Fest, koji će trajati do 9. jula i okupiće veliki broj zvezda iz regiona.


Na sinoćnom svečanom otvaranju nastupio je Bajaga s Instruktorima, a u dobroj muzici na tvrđavi Kastel uživale su i poznate ličnosti.


Među onima koji su prošetali crvenim tepihom i svojim prisustvom uveličali ovaj događaj našla se i srpska glumica Sloboda Mićalović.


Jedna od omiljenih dama naše javne scene za ovu priliku je odabrala vrlo šik odevnu kombinaciju čiji je ključni deo jednostavna crna haljina s bretelama, inspirisana slip modelima. U pitanju je kreacija midi dužine, koja se završava poluprovidnim materijalom i čipkom na rubovima, a krasi je nešto dublji izrez koji ipak ne otkriva previše dekoltea.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Sloboda je svoj stil upotpunila trendi kremastim belim sakoom s dugačkim reverima i crnim porubom, kojim se tek ogrnula, a tu su i elegantne crne sandale s kaišićima i visokim štiklama.


Glumica je svoju crnu kosu podelila na razdeljak i podigla u nizak rep, a mnoge je njeno otmeno i svedeno izdanje kojim dominira crna boja podsetilo na neke od nezaboravnih kombinacija itlaijanske filmske dive Monike Beluči.


"Na vrhunskom nivou, kao i uvek", "Jedinstvena i prelepa", "Monika Beluči", "Najlepša žena"... neki su komplimenata koje je Sloboda dobila na Instagramu.

 

 

makonda-tracker