(anketa)

Žene ih ili mrze ili obožavaju: Kejt Midlton prvi put u cipelama koje decenijama svađaju modni svet

0

Vojvotkinja od Kembridža sve je iznenadila pojavivši se u obući po ukusu Kamile Parker, a u pitanju je model cipela o kom baš svi imaju mišljenje

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, juče su prisustvovali Kraljevskom dobrotvornom polo kupu u Egamu — on kao učesnik, ona kao navijačica! Meč je održan radi prikupljanja sredstava za više humanitarnih organizacija kojima su oni pokrovitelji.


Par je prvi put na neki javni događaj poveo i svog psa Orlu, kog su dobili od Kejtinog brata Džejmsa nakon što je njihov ljubimac Lupo uginuo pre dve godine.


Vilijam je bele pantalone i svetloplavu košulju ubrzo zamenio sportskim dresom, dok je vojvotkinja bila uobičajeno elegantna.

 

Za ovu priliku Kejt Midlton je odabrala haljinu A-kroja s potpisom brenda "Emilija Viksted", a reč je o belom modelu bez rukava čija cena iznosi oko 440 evra i koji krase crne tračice. Inače, u istoj toaleti smo pre nekoliko godina imali priliku da vidimo i Ivanku Tramp, dok je bila na mestu savetnice svog oca i tadašnjeg predsednika Amerike Donalda Trampa.


Kejt je ovaj šik komad upotpunila zanimljivim cipelama, a ovo je bio prvi put da je ponela takav model.

 

1 / 7 Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ljubiteljka klasičnih salonki i, u ležernijim prilikama, espadrila, ovog puta se odlučila za cipele s niskom i kvadratnom punom petom modne kuće "Kamila Elfik". Reč je o modelu koji na prvi pogled podseća na ravne cipelice brenda "Šanel", kakve Vilijamova maćeha Kamila Parker nosi već decenijama, i za koje je Kejt izdvojila oko 285 evra.


Krem cipele imaju suptilan V-izrez u prednjem delu, kožni crni vrh i otvorenu petu, što je jedan od vodećih trendove ove godine. Uz to, ukrašene su efektnom okruglom šnalicom s belim biserima, a mogu se nositi i uz farmerke i uz svečanije odevne varijante.


Modeli cipela s niskim i blok-potpeticama već dugo spadaju u one koji dele modni svet — iako se s vremena na vreme vraćaju u modu (a baš sad su vrlo popularne!), žene su obično ili apsolutno oduševljene ovako suptilnim i udobnim načinom da se postigne elegancije ili smatraju ovakve cipele zastarelim i namenjenim starijim ženama.

 

 

 

 

 

makonda-tracker