praktična

Ne pegla se & stvara privid struka: Žuta haljina Viktorije Bekam koja može da se nosi i danju i tokom vrelih večeri

0

Proslavljena dizajnerka Viktorija Bekam i njen suprug i bivši fudbaler Dejvid Bekam ovih dana borave Veneciji, gde se kreatorka pojavila u praktičnom i trendi izdanju

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Modna dizajnerka Viktorija i nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam obeležili su u ponedeljak 23 godine braka, a oboje su jedno drugom javno čestitali godišnjicu.


Kažu da on nije duhovit, kažu da se ja nikad ne smejem, rekli su nam da neće trajati — napisala je Viktorija na Instagramu uz fotografiju za koju je pozirala sa suprugom. — Danas slavimo 23 godine braka. Dejvide, ti si moje sve, mnogo te volim.

 


Sportista je, s druge strane, podelio snimak iz emisije "Ali Dži šou", u kojoj su njegova supruga i on gostovali na početku ljubavi. Saša Baron Koen pitao je Dejvida da li je ranije bio fan grupe "Spice Girls", čiji je Viktorija bila deo, na šta je on odgovorio da nije, ali je bio njen fan.

 


Pre 23 godine, Poš je postala gospođa Bekam, ali uvek će biti Poš. Srećna godišnjica, vau, 23 godine i četvoro prelepe dece. Volim te, mi te volimo — poručio je on u opisu snimka.

 

Kako su pisali mediji, Bekamovi su godišnjicu proslavili romantičnom večerom u Parizu, nakon čega su se, u društvu Viktorijin roditelja, uputili u Italiju.

 

Tamošnji paparaci spazili su Dejvida i Viktoriju s njenom majkom i ocem tokom uživanja u čarima Venecije, gde su se Bekamovi odmah uputili na romantičnu vožnju gondolom.


S obzirom na tropske vrućine u Evropi, Viktorija je za ovu priliku ponela haljinicu svoje modne kuće, i to model iz kolekcije za proleće i leto 2022. godine. U pitanju je komad savršen za najtoplije dane jer je izrađen od pamuka, što ga čini vrlo udobnim i praktičnim.

 

1 / 4 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Viktorijina haljina je zanimljivog A-kroja: pripijena u gornjem delu, dok se postepeno širi ka donjem delu, budući da u predelu stomaka nije previše uska, pogodna je i ako želite da stvorite privid vitkijeg struka. Uz to, ovakvi modeli skrivaju eventualni višak na zadnjici i kukovima (što, doduše, Viktoriji Bekam nije potrebno).


Ovakvi komadi se, inače, lako gužvaju, zbog čega se obično smatra da nema poente ni peglati ih, pa se obično nose neispeglani, a u garderoberu mnogih zvezda, uključujući Anđelinu Džoli, može se naći mnogo sličnih odevnih predmeta. Viktorija je, međutim, najpre viđena u sasvim ispeglanoj haljini, a već nakon iskrcavanja s gondole, bila je cela izgužvana!


Supruga Dejvida Bekama je, inače, uklopila ovaj model belh širokih tregera s ravnim belim papučama sa sličnim kaišićima, a kosu je podigla u visoku punđu.

 

 

makonda-tracker