vredi imati je

Lepršava, zavodljiva, savršena za najveće vrućine: Nova suknja Dženifer Lopez u Srbiji se može kupiti na svakom koraku

0

Nije ni luksuzna ni skupa, lako se uklapa u svaki autfit, vrlo je praktična i trendi, a imaćete osećaj da ne nosite ništa! Maksi-suknja u kojoj se Džej Lo pojavila juče definitivno je must have svakog leta.

foto: mcla@broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: mcla@broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez svakodnevno je na meti paparaca, pa joj je maltene nemoguće da izađe iz kuće bez pratnje u vidu objektiva foto-aparata.


Tako je bilo i prilikom njenog izlaska sa ćerkom Eme Munjiz, verenikom Benom Aflekom i njegovim sinom Samjuelom, dan nakon proslave Dana nezavisnosti.


Lopezova i njeni najmiliji bili su u kupovini i šetnji, a za ovu priliku odabrala je autfit sastavljen od tanke crne rolke dugih rukava i lagane maksi-suknje koja je definitivno glavna zvezda ove odevne kombinacije.


U pitanju je ravan model sastavljen od više prišivenih dezeniranih tkanina u crvenoj, crnoj i beloj boji, koji je Dženiferniom koraku dao lepršavost i gracioznost.

 

1 / 6 Foto: mcla@broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Reč je o jednostavnoj dugačkoj suknji kakve su vrlo popularne proteklih nekoliko sezona, a dostupne su u raznim varijantama i po vrlo niskim cenama. Mogu se naći i u našim prodavnicama, a obično za ovakve modele nije potrebno izdvojiti previše novca.

 

Latino zvezda upotpunila svoje izdanje otvorenim espadrilama s visokom petom, i to u crnoj boji. Svemu je dodala crnu "birkinku", jednu od mnogih iz svoje skupocene kolekcije tašni, a kao i obično nosila je naočare za sunce.

 

 

makonda-tracker