FOTO

Mikro kreacija od tila za Francusku na kolenima! Tamara Kalinić OVOM HALJINOM postavila novi modni trend

0

U toku je Nedelja mode u Parizu, a naša blogerka svetskog glasa, Tamara Kalinić, je svojom pojavom očarala okupljene.

foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznati dizajner Đambatista Vali, čije je kreacije Tamara Kalinić već nosila, okupio je brojne poznate ličnosti na svojoj reviji.

 

Tamara je obukla kratku svetlo plavu haljinu neobičnog kroja koju je dizajnirao upravo Vali, a kada se pojavila, svi su bili oduševljeni. Haljina je od tila na jedno rame i sa trodimenzinalnim mašnama koje su dodatno krasile ceo autfit.

 

Lepa influenserka je sve upotpunila sitnim detaljima, crnom torbicom i crnim salonkama sa niskom štiklom, ali i neupadljivim nakitom. Lančić, sat i naočare za sunce su dale dodatni efekat našoj Tamari koja je zasenila svetske zvezde na reviji.

Trendseterka Tamara Kalinić spada u najbolje odevene žene sveta i influenserke s kojom žude da sarađuju najveći svetski brendovi. Ona je vrlo čest gost najpoznatijih modnih kreatora, a uglavnom sve što ona ponese, to vrlo brzo postane veliki trend.

Ovo je naizgled jednostavan stajling, a istovremeno jako efektan, pa ukoliko vam se dopada, iskoristite Tamarinu ideju, sigurno će i vama upaliti!

 

 

makonda-tracker