tako se to radi!

Seksepil bez trunke vulgarnosti je njen ZAŠTITNI ZNAK: Španska kraljica zna kako privući sve poglede

0

Leticija od Španije iznova podseća zašto spada u najbolje odevene žene planete

foto: EPA-EFE/Toni Albir
foto: EPA-EFE/Toni Albir

Španska kraljevska porodica prisustvovala je dodeli nagrada Fondacije Princeze od Đirone u Barseloni, koja ima za cilj promociju i ohrabrivanje inicijativa na polju naučnih istraživanja, umetničke kreativnosti i solidarnosti.


Ovo je bila jedna od retkih prilika da zajedno vidimo kraljicu Leticiju, kralja Felipea VI i njihove ćerke princezu Leonor i infantu Sofiju, budući da je prestolonaslednica Leonor od prošlog leta na školovanju u Velikoj Britaniji.

 

Sve dame u španskoj kraljevskoj porodici izgledale su vrlo elegantno, a najviše pažnje je, kao i obično, privukla lepa kraljica.


Leticija je za ovu priliku odabrala teget haljinu korunjskog brenda Boüret, a reč je o modelu nazvanom Luna Diamante. U pitanju je midi haljina vrlo neobičnog kroja — ona ima asimetričan i vrlo labav gornji deo koji otkriva jedno rame, a preko njega se širi jednostavna srebrna tračica, struk je naglašen, a toaleta od kukova pada ravno dajući lepršavost koraku.

 

1 / 8 Foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia


Španska kraljica je ovaj elegantan model koji odiše seksepilom na vrlo odmeren način ponela s Magrit pismo-tašnom plave boje i Carolina Herrera slingback cipelama, odnosno salonkama otvorene pete, u sličnoj nijansi.


Suprugu kralja Felipea obično viđamo puštene kose isfenirane ravno, ali je za ovu posebnu priliku Leticija rešila da je posigne u visok i bogat rep, pa su do izražaja došle decentne minđuše kuće Chanel u obliku zvezdica.

 

 

makonda-tracker