očaravajuća

Ona korača, ljudi se okreću zabezeknuti: Trenutak kada je čuvena lepotica prodrmala Pariz najjednostavnijim izdanjem

1

Jedna od najlepših žena Evrope u svedenoj odevnoj kombinaciji uspela je da očara čak i one koji su se slučajno našli u prolazu

foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia
foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Ukoliko ste gledali film "Malena", dobro se sećate scene u kojoj Monika Beluči hoda ulicom dok svi bez daha gledaju u nju. Nešto slično doživela je juče u Parizu manekenka Tina Kunaki, inače nova supruga glumca Vensana Kasela, bivšeg muža italijanske filmske dive.


Tina Kunaki je juče bila gošća na reviji modne kuće Schiaparelli, održanoj u okviru pariske Nedelje mode, na kojoj je predstavljena haute couture kolekcija za jesen i zimu 2022/23.

 

Francuska lepotica stigla je na ovaj modni događaj sama, a odabrala je pripijenu midi haljinu crne boje, koju pridržava efektan zlatni lanac koji se pruža oko vrata.

 

1 / 5 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

U to je ponela crne papuče sa stabilnom štiklom, kosu je zalizala i podigla u visok rep, oblikovan u pletenicu, a njenom šminkom dominira upečatljiv crveni ruž.


Zato nije ni čudo što je, u trenutku kada je Tina dolazila na reviju, svako prisutan gledao nju i fotografisao ju je, a čak i oni koji su se slučajno našli u prolazu okretali su se za manekenkom i posmatrali je oduševljeno.

 

 

makonda-tracker