moderna kao i uvek

Svaka Jugoslovenka je želela autfite kao ona: 9 stajlinga Lepe Brene koji su obeležili početak njene karijere

2

Ona je važila za jednu od najbolje obučenih pevačica na jugoslovenskoj javnoj sceni.

foto: screenshot
foto: screenshot

Pevačica Lepa Brena važila je i i dalje važi za jednu od najvećih Jugoslovenskih zvezda. Kada se pojavila na javnoj sceni ona je pre svega svojim talentom, a onda i svojim stasom bacila na kolena ceo region. 

 

Njeni koncerti se i dan danas prepričavaju, o tome koliko je bila popularna neprestano se priča i sa njenim uspehom upoređuju pevačice koje tek dolaze na javnu scenu. 

 

 

Ono po čemu je Brena bila prepoznatljiva bili su i njeni stajlinzi koji nikoga nisu ostavljali ravnodušnim. Mnogi je smatraju začetnicom jednog modno pravca u regionu, pa tako ona jeste jedna od vodećih trendeseterni prošlog veka. 

 

Izdvajamo za vas nekoliko njenih stajlinga koji i vama mogu biti isspirativni: 

 

1 / 8 Foto: Screenshot

 

Zašto je bitno isvrnuti se na njene autfite? Društvenim mrežama se širi fotografija Kim Kardašijan koju je ona napravila za potrebe nove kampanje sopstvenog brenda. I ono što je vrlo neverovatno jeste da je izabrana vrlo interesantnu estetiku koja podseća na stil Lepe Brene. 

 

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Da li vi mislite da je Kim ponovo inspiraciju pronašla u balkanskoj zvezdi? Podsetimo da ovo ne bi bio prvi put da Kardašijanova razgleda estetiku Balkana. Pre nekoliko godina u jednoj poznatoj emisiji pojavile su se fotografije starlete i srpske pevačice Jelene Karleuše, kada je voditeljka optužila Kim da kopira muzičku zvezdu iz Srbije. 

 

 

 

 

makonda-tracker