trendseterka

Serena, Ema, Eženi, gledajte i UČITE! Vimbldonsko izdanje Ane Ivanović koje neće biti prevaziđeno ni za 100 godina

6

Godinama pre nego što su haljine sa izrezima postale vodeći trend, naša teniserka je svetu oduzela dah neponovljivim izdanjem

foto: Justin Goff/GOff photos/Profimedia
foto: Justin Goff/GOff photos/Profimedia

Teniski turnir Vimbldon okuplja neka od najvećih imena svetskog tenisa, a mediji s velikom pažnjom prate i dešavanja na terenu i ono što se zbiva van njega.

 

Jedan od najvažnijih događaja koji prate Vimbldon svakako je žurka pred početak turnira koja se tradicionalno održava svake godine i na kojoj se slavni sportisti doteraju za crveni tepih, a pre nekoliko godina imali smo priliku da vidimo verovatno najatraktivnije izdanje u istoriji ove zabave. I to u režiji naše Ane Ivanović!

 

Kada je te 2015. godine srpska teniserka stigla na Vimbldon, društvo joj je pravio nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger. Danas je slavni sportista Anin suprug i zajedno imaju dvoje dece, a tih danas ovaj par bio je u centru svetske javnosti jer su bili zajedno tek nekoliko meseci i retko su se pojavljivali zajedno.


Vimbldonska žurka bila je jedna od prvih prilika u kojima su se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger predstavili svetu kao par, a teniserka je u trenutku kada su sve oči bile uprte u nju ponela kreaciju kakva se retko viđa — i ostavila nezaboravan utisak.

 

1 / 10 Foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia


Godinama pre nego što su izrezi u predelu struka postali apsolutno dominantan trend na svečanostima koje okupljaju poznate, Ana Ivanović ponela je upravo takav model. Ona se odlučila za električnoplavu toaletu koja nosi potpis modne kuće Stella McCartney, a u pitanju je pripijen tip tzv. halter-haljine.


Ana ju je ponela bez grudnjaka, što je zapalilo svetske medije, a elegantna kreacija ima dubok šlic, što je dodatno privuklo pažnju teniserkinih fanova.
Naša sportistkinja ponela je uz to jednostavne krem salonke, dok je kosu podelila na razdeljak sa strane i pustila da pada u talasima.


Jednostavno, otmeno, a ipak tako provokativno!

 

 

makonda-tracker