OVO MORATE IMATI

Podsetila nas je zašto je IKONA STILA: Melanija Tramp u košulji i pantalonama koje su NEOPHODNE svakoj ženi

0

Nekadašnja prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Melanija Tramp, oduvek je važila za jako stilizovanu ženu sa istančanim modnim ukusom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp se duže vreme nije pojavljivala u javnosti, za vreme mandata Donalda Trampa imali smo prilike da uživamo u Melanijinim nestvarnim odevnim kombinacijama, a ovog puta ona se vratila na velika vrata.

 

Od bivše prve dame smo navikli na neverovatn stil i eleganciju, ali sada nas je nakon dužeg vremena iznenadila malo ležernijim odabirom, koji joj svakako stoji odlično.

 

Melanija je obukla maslinastu košulju koja ima vezivanje oko struka i bele pantalone koje je uklopila sa salonkama u bež boji, dok je najviše pažnje privukla njena torba Hermes Birkin čija cena dostiže neverovatnih 30.000 dolara. 

 

1 / 3 Foto: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Melanija i Donlad Tramp sad žive u svojoj rezidenciji na Floridi, a mediji pišu i da je Tramp trenutno u svom golf klubu u Nju Džersiju, pa se pretpostavlja da je zbog toga Melanija i posetila Njujork, s obzirom na to da je udaljen samo sat vremena vožnje.  

 

1 / 10 Foto: Profimedia, ELSA, Getty images

 

Podsetimo, ova košulja neodoljivo podseća na jaknu sa natpisom koji je podigao veliku prašinu. Naime, tada je na leđima Melanije Tramp pisalo "mene je baš birga, a vas?". Ona je tada jaknu nosila kada  je išla na meksičku granicu kako bi posetila decu odvojenu od porodice, a tada je rekla da taj modni odabir predstavlja poruku svim ljudima i medijima koji je kritikuju.

 

 

makonda-tracker