tako se to radi!

Svet je čekao njihove SUZE, a pokazale su — PONOS! 5 OSVETNIČKIH HALJINA kojima su slavne lepotice svima zapušile usta

0

Kada su bile u najtežim životnim fazama i dok ih je svet sažaljevao, ove poznate dame su podigle glave i zasijale u najlepšim izdanjima otkad ih znamo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Život poznatih ličnosti deluje nam često idilično, ali oni, kao i mi, doživljavaju iste krahove, iste boli, iste muke u ljubavi. Često su varani, omalovažavani, ali oni se sa svim što prati raskid i preljubu nose pred očima celog sveta.


Nije uvek lako našim omiljenim zvezdama, ali neke od njih su i u najtežim trenucima pokazale zbog čega su istinske dive — dok su svi čekali da im vide suze u javnosti, one su bile lepše nego ikad.

 


Žena zbog koje su mediji i skovali sintagmu "osvetnička haljina" bila je tadašnja princeza od Velsa!

 

1 / 7 Foto: EPA / EPA-EFE / LAJOS SOOS


Poslednje godine braka princeze Dajane i princa Čarlsa bile su posebno turbulentne zbog njegove manje-više javne veze s Kamilom Parker, ali ledi Di više nije bila nesigurna i slomljena devojka koja je patila i preklinjala supruga da obrati pažnju na nju.

 

Dajana je bila sve samouverenija, sve snažnija, a da neće dopustiti da je slome okolnosti koje su je zadesile jasno je pokazala 1994. godine, u danu kada je princ Čarls u jednom intervjuu priznao da vara svoju suprugu s Kamilom. Princeza je svega nekoliko sati kasnije trebalo da se pojavi na žurki u organizaciji magazina Vanity Fair, a u poslednjem trenutku rešila je da ne obuče elegantnu haljinu modne kuće Valentino već nešto sasvim neočekivano.

 

princeza Dajana, Tijara
foto: Profimedia

Princeza od Velsa, koja je, iako ga je neretko kršila, ipak morala da se pridržava određenog protokola kada je reč o oblačenju, stigla je na zabavu u sada već čuvenom modelu grčke dizajnerke Kristine Stambolijan — crnoj haljini iznad kolena koja otkriva ramena, naglašava grudi iako ih ne otkriva previše, a u prvi plan stavlja i izvajane ruke i noge.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Dodala je tome visoke štikle i efektan čoker od bisera ukrašen masivnim dragim kamenom i Dajana je postigla izgled koji je ušao u istoriju, a ova haljina nazvana je u medijima "osvetničkom" (eng. Revenge dress) jer je princeza poslala poruku Čarlsu i Kamili, ali i kraljici Elizabeti II, da je ostala jaka i da će ih uvek s lakoćom zaseniti.

 

 

1 / 7 Foto: KEVIN WINTER/GettyImages/Profimedia


Druga "osvetnička haljina" o kojoj se pričalo jeste ona u kojoj se glumica Dženifer Aniston prvi put pojavila u javnosti nakon što ju je Bred Pit prevario s Anđelinom Džoli.


I vrapci na granama odavno znaju da su se Bred Pit i Anđelina Džoli zavoleli 2005. tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". U tom trenutku, Bred je bio oženjen glumicom Dženifer Aniston, a planeta je tugovala zbog slomljenog srca zvezde sitkoma "Prijatelji". Dženifer je ćutala, nastavila dalje sa svojim poslom i odbijala da daje bilo kakve intervjue, a kamoli da se osvrće javno na svoje slomljeno srce.

 

Ipak, svi su čekali da vide u kakvom će stanju lepotica biti kada bude morala da se suoči sa svetom, a njen odgovor je bio spektakularan.


Dženifer je, naime, imala zakazanu premijeru filma "Izbačeni iz koloseka" za kraj oktobra iste godine. Kada se pojavila u bioskopu Loews Lincoln Square u Njujorku, svi pogledi bili su uprti u nju, a glumica je bila lepša i elegantnija nego ikad.

 

1 / 5 Foto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia


Dženifer je za ovu priliku odabrala svetlozlatnu haljinu modne kuće Chanel, a reč je o kreaciji čiji je gornji deo pripijen, dok donji tek prati liniju tela.


Čitava toaletea prekrivena je sićušnim i svetlucavim perlicama, a u pitanju je model halter kroja, koji je istakao njena izvajana ramena i ruke i vitku figuru. Donji deo toalete je lepršav i čitava haljina naglašava seksepil na vrlo umeren način, a Dženifer je svemu dodala zlatne sandale sa kaišićima i pismo-tašnu.

 

  • Nikol Kidman

 

1 / 5 Foto: Bei / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Zlatni holivudski par s kraja devedesetih i početka dvehiljaditih Tom Kruz i Nikol Kidman rastali su se posle 11 godina braka te 2001. godine, a o njihovom rastanku brujalo je mnogo glasina. Pominjali su se mnogi razlozi, a navodno je glavni bilo Nikolino odbijanje da postane maksimalno posvećena članica Sajentološke crkve.

 

Međutim, oni nisu imali mnogo prostora da se izbegavaju posle razvoda jer su se odmah potom našli na istom mestu u isto vreme, pod budnim okom svetske javnosti. Naime, Tom Kruz prisustvovao je losanđeleskoj premijeri filma "Duhovi u nama", u kom je Nikol Kidman igrala glavnu ulogu.

 

Nikol Kidman
foto: PETER BROOKER / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok je on pozirao s drugim kolegama i saradnicima, Nikol se držala podalje od bivšeg supruga, a izgledala je očaravajuće u crnoj haljini do kolena čiji je gornji deo sačinjen od korseta s efektnim metalik trakama.

 

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ben Aflek i Dženifer Lopez, koje smo nekada zvali "Benifer", od prošle godine uživaju u obnovljenoj ljubavi, a dobro je poznato da su oni bili u strastvenoj vezi od 2002. do 2004. godine.


Otkako su prviput viđeni zajedno na setu filma Gigli, fanovi su ih obožavali, paparacima su donosili ogromnu zaradu, a kada se pročulo da planiraju da stanu na ludi kamen, nastala je opšta histerija. Navodno, tolika da su zbog nje odložili venčanje i, na kraju, raskinuli.

 

Zbog velike pažnje medija u vezi s našim venčanjem, odlučili smo da ga odložimo — naveli su Džej Lo i Ben Aflek u zajedničkom saopštenju u septembru 2003, samo nekoliko dana pre zakazane romantične proslave ljubavi u Santa Barbari. — Kad smo počeli ozbiljno da razmatramo da unajmimo tri "lažne mlade" za tri različite lokacije, shvatili smo da je sve pošlo naopako.

 

Brak, Predbračni ugovor, Džesika Bil, Džastin Timberlejk, Ben Aflek, Dženifer Lopez, Kloi Kardasšijan, Lamar Odom
foto: Profimedia

Međutim, već u januaru, PR latino dive saopštio je:


Dženifer Lopez je raskinula veridbu s Benom Aflekom. U ovom teškom trenutku, molimo da poštujete njenu privatnost.


S druge strane, glumčev PR je istakao da neće potvrditi ništa u vezi s Aflekovim privatnim životom.


Svako želi rat. S naše strane se neće desiti — rekao je pomalo misteriozno.


Bilo je jasno da se nije sve završilo tako mirno i glatko koliko su Džej Lo i Ben Aflek isprva želeli da deluje, a Dženifer nije imala mnogo vremena za tugovanje. Već krajem januara 2004. godine, pevačica i glumica morala je da se pojavi na dodeli Zlatnih globusa, gde je bila izložena pogledima čitave planete.


Bez namere da bilo čime pokaže da joj je teško, Džej Lo je stigla u toaleti s potpisom Majkla Korsa — i to kakvoj!

 


U pitanju je jedno od najlegendarnijih izdanja Dženifer Lopez, a reč je o nrandžastoj haljini golih leđa i dubokog dekoltea, koja umesto bretela ima metalik kaišiće, a isti kaiš je naglasio njen vitak struk.

 

 

Uobičajeno zanosna, možda čak i malo više nego inače...

 


I za kraj — osvetnički kombinezon!


Jedan od parova o kojima se najviše pričalo 2017. godine bili su manekenka Bela Hadid i pevač The Weeknd. Međutim, par je iznenada raskinuo, a sve je dobilo još više pažnje kad je otkriveno da se on uveliko viđa s pevačicom Selenom Gomez!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Nikada nije do kraja objašnjeno da li je pevač prevario Belu i jesu li ona i Selena bile bliske drugarice ili samo poznanice, ali Hadidovoj, koja je ranije pričala o svojim depresivnim epizodama, nije bilo lako.


Svi pogledi bili su uprti u nju, a pred njom je bio najveći izazov: sve troje trebalo je da se sretnu na Met gali, s tim što su Selena i The Weeknd dolazili kao par.

 


Za tu priliku Bela je odabrala izdanje koje je na trenutak bacilo u senku sve, pa čak i novi it par u Holivudu: poluprovidni mrežasti kombinezon Aleksandera Venga, koji je savršeno istakao njenu vitku figuru.

 

 

 

 

makonda-tracker