(anketa)

Ima li Džil Bajden šanse? Modni okršaj španske kraljice i prve dame Amerike koji je unapred imao jasnog pobednika

1

Jedna u kompletu, druga u haljini, ali kada je reč o cipelama ― ukus im je sličan!

foto: EPA-EFE/Jose Jimenez
foto: EPA-EFE/Jose Jimenez

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden i njegova supruga Džil posetili su Španiju, a prva dama Amerike iskoristila je ovu priliku da se sretne sa španskom kraljicom Leticijom, suprugom Felipea VI.


Džil Bajden stigla je u Španiju dva dana pre svog supruga, a ubrzo se sastala sa kraljicom, i to u sedištu Španske asocijacije za borbu protiv raka.


Za ljubitelje mode ovo je bila prilika da se vidi kako će dve poznate dame odmeriti modne snage, a zanimljivo je da su ove odabrale vodeći trend ove sezone kada je reč o ženskoj obući.

 

 

I Leticija i Džil su, naime, nosile slingback cipele, odnosno model otvorene pete ― španska kraljica odabrala je crne salonke brenda Carolina Herrera, dok je prva dama SAD nosila puder-roze cipele ukrašene mašnom.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/Ballesteros


Džil je za ovu priliku obukla dvodelni komplet sastavljen od crvene pencil suknje i neobičnog blejzera sa zlatnim dugmićima, dok je Leticija odabrala crnu haljinu brenda José Hidalgo. U pitanju je model ispod kolena koji krase krupne bele tufne, i to haljina kratkih rukava.


Ako nas pitate, blagu prednost bismo dali španskoj kraljici, a šta vi mislite?

 

 

 

 

makonda-tracker