Mogu i ovako!

Isti neobičan model — na dva suprotna načina! Udobne LETNJE FARMERKE koje su očarale Džej Lo i Hajdi Klum

0

Iako spadaju u slavne dame koje ne nose istu odeću više puta, latino diva i nemačka manekenka jednostavno ne mogu da odole ovom komadu džinsa

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako leti obično radije nosimo kraću odeću, ljubiteljke džinsa jednostavno ne mogu da odole kvalitetnim farmerkama, a jedan model se proteklih sezona posebno izdvojio među poznatim lepoticama.


U pitanju su farmerke s potpisom Toma Forda, predimenzionirane teksas pantalone koje izgledaju kao da su sastavljene od više različitih tipova džinsa. Za njih je potrebno izdvojiti nešto više od 2.650 dolara, ali se u prodaji širom sveta mogu naći modeli koji su inspirisani ovim farmerkama.

 


Prva slavna dama koja je nosila ove farmerke bila je Dženifer Lopez, koja je početkom 2021. godine u čak dvema prilikama viđena u njima, iako nije čest slučaj videti je dvaput u istoj odeći. Ona je oba puta neobične pantalone Toma Forda ponela s visokim štiklama i običnim majicama, a u jednom momentu im je dodala topli kardigan.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Nemačka manekenka Hajdi Klum, s druge strane, rešila je da model namenjen toplijim mesecima ponese usred leta, i to na tipično letnji način!

 

Ona je pre nekoliko dana viđena u Njujorku u ovim farmerkama, a kombinovala ih je s laganom teksas košuljom i udobnim ravnim papučama za svaki dan.

 

Hajdi Klum
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovo nije prvi put da Hajdi nosi ove pantalone, ali je prvi put da kombinuje džins sa džinsom, čime krši jedno od prvih pravila nošenja farmerki — i izgleda tako šik!

 

 

makonda-tracker