FOTO

Lako se kopira, a toliko je moderno da je ceo Njujork gledao u nju: Kejti Holms u nesvakidašnjoj OVERSIZED kombinaciji

0

Kejti Holms je kraljica ulične mode, a njen život je nakon velikih uspona i padova konačno došao do balansa, pa slavna holivudska zvezda uživa.

foto: NINA PROMMER/EPA-EFE
foto: NINA PROMMER/EPA-EFE

Kejti Holms je nedavno počela da se pojavljuje u javnosti sa svojim izabranikom i reklo bi se da je srećna. Konačno je iza nje težak period i ograničenja koja je trpela zbog pravila Sajentološke crkve, čiji je član njen bivši muž Tom Kruz

 

Glumica od početka neguje isti stil, pa je mnogima omiljena zbog svoje jednostavnosti i garderobe koja je prilagodljiva.

 

Ona je sada prošetala ulicama u jednoj udobnoj kombinaciji i dokazala da i tako možete biti primećene i atraktivne. Od Kejti smo navikli na odličan stil i proverene kombinacije, pa je sve nas iznenadila nedavno kada je na jednom festivalu obukla belu haljinu koja je podsećala na plažu. Mnogi su okarakterisali taj njen potez kao veliki promašaj. 

 

Međutim, glumica se ovog puta iskupila i pokazala da je ipak sinonim za ležernost i lepo odevanje koje može da se iskoristi u različitim prilikama.

 

1 / 3 Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kejti je obukla farmerke širokih nogavica, jednostavnu belu majicu i kraći sako. Uz sve to njena frizura je bila opuštena, a kompletan utisak neverovatan. Glumica je sve uklopila sa prelepom Chanel torbicom i crnim baletankama, a zbog neobičnog kroja farmerki koji je sada jako moderan, bilo je nemoguće ne primetiti je.

 

Mnogi smatraju da je za njen izgled zaslužan i ispunjen emotivni život, s obzirom da Kejti uživa u ljubavi sa Bobijem Votenom III, uspela je da pronađe svoju srodnu dušu i izvuče se iz svih problema.

 

 

makonda-tracker