savet modnih znalaca

Kako da vas pantalone učine VIŠIM i VITKIJIM? Stilista objasnio koje greške žene često čine, pa zbog njih izgledaju NIŽE

0

Svaka žena želi da izgleda vitkije i bolje, a garderoba može mnogo da pomogne u tome

foto: Shutterstock / Victoria Chudinova
foto: Shutterstock / Victoria Chudinova

Ukoliko ste niske rastom i želite da izdužite noge vrlo je važno za koji model pantalona ćete se odlučiti. 

 

Lošim odabirom garderobe možete učiniti da izgledate još niže, ali postoje i oni trikovi koji vam mogu pomoći da izdužite ne samo noge, nego čitavu figuru. 

 

Na društvenim mrežama se može naći veliki broj saveta koji nam mogu olakšati šminkanje, oblačenje, stilizovanje kose. Među njima ima i onih koji su zaista zlata vredni.

 

Moda, Pantalone
foto: Profimedia

 

Na svom Tik Tok nalogu jedna korisnica pod imenom Anita obajvljuje kratke videe u kojima objašnjava šta je to na šta treba da obratimo pažnju kada je kupovina garderobe u pitanju.

 

U jednom od njih pokušala je da pokaže gde greše niske žene i šta je to što bi moglo da ima pomogne kako bi izgledale više i ženstvenije. 

 

@gorgeous_anita

IF YOU ARE SHORT DON’T WEAR THESE PANTS 👖🚫

♬ original sound - gorgeous_anita

 

- Ukoliko ste niske ne treba da kupujte skraćene pantalone. One će vas učiniti još nižim. Ukoliko želite da izgledate više, kupite farmerke ili druge pantalone koje su normalne dužine i koje imaju visok struk - savetuje ona.

 

Osim ovog tu je i pregršt drugih videa u kojima ona obajšnjava modne trikove, a broj ljudi koji je prati raste iz dana u dan. Pogledajte, možda i vi pronađete nešto korisno kada je vaš stil oblačenja u pitanju. 

 

 

makonda-tracker