za najsvečanije prilike

Suptilni seksepil & klasična elegancija! Tamara Kalinić hipnotisala Milano jednim od najlepših stajlinga otkad je znamo

0

Srpska influenserka jedna je od najpoznatijih žena u svetu mode, a ona iznova pokazuje kako je dostigla taj status

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trendseterka Tamara Kalinić spada u najbolje odevene žene sveta i influenserke s kojom žude da sarađuju najveći svetski brendovi.


Ona je obavezna i specijalna gošća na revijama najčuvenijih modnih kuća i spada u žene koje diktiraju šta će se nositi narednih sezona, a najnovija odevna varijanta u kojoj se pojavila nešto je što ćemo bez sumnje često viđati, makar u svetu slavnih.


Tamara ovih dana boravi u Milanu, gde je nedavno održano predstavljanje nove muške kolekcije brenda Etro, s kojim naša influenserka godinama sarađuje.


Za ovu priliku Srpkinja je odabrala odelo koje nosi potpis ove kuće, a opredelila se za najbolji mogući model za njenu vitku figuru. U pitanju je komplet sastavljen od dugačkog i strukiranog sakoa s ruskom kragnom i dubokih pantalona ravnog kroja.

 

1 / 6 Foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia


Tamara je odabrala krem verziju, koja posebno ističe ramena i deluje vrlo otmeno, a zbog neutralne boje pogodna je za kombinovanje.

 

Ona je rešila da svom trendi odelu ne doda košulju i da ne igra na sigurno, već je sve "začinila" zlatnim topom sastavljenim od minijaturnih pločica u obliku cvetova, zahvaljujući čemu je na nenapadan način istakla seksepil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Sve to pratili su manja crna torba i jednostavne bele salonke, a naša trendseterka rešila je da kosu pusti da pada ravno.


Nimalo komplikovano, a tako šik!

 

 

makonda-tracker