malo ko bi umeo ovo da nosi

Udala se u PLAVOM, pokazala više nego supermodeli: 3 autfita Šarlin od Monaka koje druge princeze ne bi ni pogledale

0

Supruga princa Alberta proteklih godinu i po dana u medijima je bila pretežno zbog svoje bolesti i bračnih problema, pa su mnogi zaboravili da je u pitanju žena čijem stilu se dive i najveći modni znalci

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka, koju mediji obično nazivaju "najtužnijom evropskom princezom", mnogo je više od samo još jedne devojke koja se udala za princa.


Nekadašnja olimpijka i osvajačica medalja na mnogim takmičenjima, Šarlin ne dozvoljava da je njena titula i položaj sputaju kada treba da se izrazi, pa je tako pre više od godinu i po dana sve iznenadila kada se pojavila polubrijane glave.

 

Rado eksperimentiše s frizurama, a i njen način oblačenja je sve samo ne tipičan. Uglavnom ne dozvoljava nikome da joj se meša u odluke koje se tiču oblačenja, pa je tako stupila u brak s princem na vrlo netipičan način...

 

  • Udaja u plavom odelu

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Iako se za crkveno venčanje presvukla u veličanstvenu Armanijevu venčanicu, na građanskom venčanju Šarlin je nosila svetloplavo odelo sastavljeno od palazzo pantalona, strukiranog sakoa i topa bez bretela.

 

Toliko je reakcija u medijima izazvala neobična odevna varijanta nove princeze da je ova nijansa plave boje nazvana "šarlinskiplavo". Možete li da zamislite neku drugu princezu kako kaže sudbonosno "da" u sličnom izdanju?

 

  • Izrezi, izrezi, izrezi

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Godinama pre nego što su izrezi postali obavezan trend, princeza Šarlin je rešila da ponese komad koji bi danas bio apsolutni must have među slavnim lepoticama!


Ona je 2017. godine na Nedelji u Milanu iz prvog reda posmatrala reviju modne kuće Armani, kada se pojavila u srebrnoj Versace haljini s metalik odsjajem. Odlučila se za asimetrični model do kolena koji je ispod grudi, pa sve do dna stomaka, bio ukrašen izrezima u obliku trougla. Smelo!

 

  • Antički stil

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Pre nekoliko dana, na otvranju 61. Televizijskog festivala u Monte Karlu, Šarlin se u društvu supruga princa Alberta pojavila u predivnoj haljini efektne zelene nijanse.


Princeza od Monaka odabrala je model s potpisom brenda Lanvin koji otkriva jedno rame, prati ga manji šlep, predimenzioniran je, širok i očigledno inspirisan antičkim stilom i togama.

 

Ništa manje se ne očekuje od snahe jedne Grejs Keli!

 

 

makonda-tracker