praktično, a šik

Lepši niste videli godinama: KOMBINEZON kraljice Leticije kakav može da nosi i na svadbi i dok šetate psa

1

Kako izgledati mršavije, osećati se vrlo udobno na +30°C, a ipak biti elegantan? Kako nositi jedan komad s bukvalno svim vrstama obuće i u svim prilikama? Kraljica od Španije ima ideju...

foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Španska kraljica prisetila se ovih toplih junskih dana jednog komada koji je nosila prošlog leta, a koji je definitivno među najpraktičnijima koje poseduje!


Supruga španskog kralja Felipea VI kraljica Leticija prisustvovala je godišnjem sastanku Upravnog odbora Fondacije za boravak studenata u Madridu.


Ona se tokom sastanka informisala o aktivnostima Fondacije u prošloj godini i saznala više od predstojećim projektima, kao i o potpunoj digitalnoj transformaciji koja predstoji.


Za ovu priliku, Leticija od Španije ponela je kombinezon jednog pristupačnog španskog brenda, komad ratkih rukava, s košulja-kragnom i ravnim nogavicama koje tek blago prate liniju tela. U pitanju je crno-bež model kom je kraljica dodala jednostavan bež kaiš, čime je dodatno naglasila struk, a zanimljivo je da cena ovog komada iznosi manje od 70 evra.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO


Supruga Felipea VI uz to je ponela pismo-tašnu brenda Carolina Herrera i udobne espadrile podignute pete koje potpisuje Mint & Rose. Reč je o još jednom modelu iz njene zavidne kolekcije espadrila, a ovog puta je Leticija ponela prljavobele s belim trakama koje se vezuju oko članka.


Ovaj naizgled ležerniji autfit odlično se uklopio u ovoj važnoj poslovnoj situaciji, a zanimljivo je da je španska kraljica isti stajling pre dve godine godine nosila u znatno ležernijoj prilici! Naime, tokom kraljevske turneje po Španiji, Leticija je za posetu Kuenki i druženje sa lokalnim stanovništvom odabrala isti kombinezon i espadrile, s tim što je tada sa sobom imala pletenu crossbody torbu.

 

Španska kraljica Leticija, Kraljica Leticija
foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Leticijin kombinezon vrlo je praktičan, pa bi tako uz crne salonke bio i savršeno elegantan komad za svečane trenutke, a možemo da ga zamislimo čak i uz jednobojne patike.


Definitivno odevni predmet kakav vredi imati u ormanu!

 


 

makonda-tracker