nekada smo ih obožavale

Cipele koje IZDUŽUJU NOGU i svaku kombinaciju pretvaraju u AUTFIT ZA DESETKU: One su APSOLUTNI HIT ovog leta (FOTO)

2

Istinski ljubitelji mode su već sebi obezbedili bar jedan par ovih cipela

foto: Peter Parker / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Peter Parker / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ukoliko ste razmišljali o tome koji modeli obuće će ove sezone biti neizostavni deo cipelarnika svake modne trendseterke odgovor je tu - slingback cipele su definitivno must have ovog leta. 

 

Žene uvek teže da izgledaju što bolje, a noge su mnogima glavni adut. Unatoč tome, ove cipele su pravi pogodak za sve one žene koje žele da izduže noge i učine da one izgledaju kao sa poznatih novinskih naslovnica. 

 

Konstrakta
foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

 

Jedne takve ponela je i naša predstavnica na tamičenju za Pesmu Evrovizije 2022. godine, Ana Đurić Konstrakta.

 

One se savršeno uklapaju uz gotovo svaku odevnu kombinaciju, pa ne iznenađuje što ih možemo pronaći u mnogo modela i boja. Dostupni su modeli sa nižom potpeticom, odnosno takozvanom kitten štiklom, koje su i veoma udobne. 

 

 

Osim njih, apsolutni hit su i salonke sa otvorenom petom, koje se mogu naći u mnogo dezena i boja, a izrađene su i od mnogo različitih materijala, pa gotovo svaka žena može da pronađe ono što njoj odgovara. 

 

Ono što je žene posebno obradovalo jeste i to što više neće morati da razmišljaju da li će im tokom tolih letnjih dana cipele napraviti žulj na peti, jer su dizajnirane tako da njihovi kaiševi nežno obrgrle članak, a ipak dovoljno da ne razmišljate o tome da li će vam spasti sa noge. 

 

Dejzi Ridlej
Dejzi Ridlejfoto: Peter Parker / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Razlog povratka ovih modela delom leži u tome što žene žude za nekadašnjom udobnošću i prijatnošću, a upravo je i to podstaklo Alesandra Mišela da ovu modu vrati na pijedestal baš ove 2022. godine. 

 

Dakota Džonsons i Dua Lipa su veliki obožavaoci njegove mode, a mnogi modni insajderi očajnički su pretraživali sajtove polovne odeće kako bi pronašli modele iz 90. godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego (@collagevintage2)

 

 I ovo nije sve. Entoni Vakarelo je predstavio razne divne stilove za proleće/leto 2022, koji su inspirisani Palomom Pikaso. Sijena Miler je jedna od poznatih ličnosti koje obožavaju Sent Lorens stil i njegove pozlaćene kopče i cipele, ali i garderobu načinjenu od PVC materijala.

 

Slingback cipele koje po sebi imaju pregršt cirkosna i šljokica mogu da se nose preko dana, ali i u večernjim sati. Osim njih, tu su i kopče, upečatljive boje, raznih printova.

 

Dakle, koje vi birate?

 

1 / 5 Foto: Instagam

 

 

makonda-tracker