tako se to radi!

Uz CVETNI DEZEN izgledaju veličanstveno: Kraljica Leticija zna najbolji način da nosimo KILOTE ove godine

0

Ako želite da nosite kilote u narednim mesecima, obavezno primenite ovu caku Leticije od Španije

foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia
foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Supruga španskog kralja Felipea VI ugostila je u palati Zarzuela predstavnike Ibero-američke alijanse za retke bolesti kako bi dobila informacije o socijalnim i zdravstvenim problemima s kojima se pacijenti suočavaju u latinskoj Americi, a potom je održala sastanak s jednom neprofitnom organizacijom.


Iako je pred njom bio naporan dan, kraljica Leticija od Španije nije odabrala svoje omiljene espadrile, već je odlučila da celog dana bude u Magrit salonkama s tankim i visokim štiklama. Ipak, čak je i ovaj elegantni model ostao u senci njenog autfita, koji je maestralno uklopljen.

 

Lepa Felipeova supruga pojavila se pred gostima u pantalonama bele boje koje otkrivaju članke, a španski mediji pišu da je reč o nešto dužim kilotama koje je i ranije nosila i kojima još uvek nije utvrđen brend.

 

1 / 5 Foto: Andrews Archie/ABACA/Profimedia

 

U pitanju je model s lažnim džepovima na zadnjem delu koji krase šire nogavica i deluju veoma udobno i šik, a Leticija je pronašla sjajan način da ponese ovaj komad.


Naime, bele pantalone kombinovala je s belim cipelama i belim topom s 3/4 rukavima, koji krasi upečatljiv cvetni dezen u roze, svetloplavim i rezedo tonovima.


Kako su modni znalci više puta isticali, kilote izgledaju najefektnije kada budu osnova na osnovu koje se biraju ostali komadi, a gornji deo odeće u istoj boji ukrašen upečatljivim dezenom je moćan način da skrenete pažnju na sebe u letnjim mesecima.

 

 

makonda-tracker