iznenadile su sve pristune

Sanja Kužet upriličila zabavu: Ceca došla U RAVNOM i BEZ ŠMINKE, a Bekuta - o njenom stajligu svi pričaju (FOTO)

3

Naša poznata voditeljka odlučila je da uplovi u preduzetničke vode

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Sanja Kužet, jedna od naših najlepših voditeljki upriličila je promociju na kojoj su se okupili njeni prijatelji, ali i mnoge javne ličnosti.

 

Tom prilikom ona im je predstavila svoj novi biznis, a ono što su svi okupljeni mogli da primete jeste da su mnoge poznate dame došle bez šminke, u opuštenim odevnim kombinacijama i bez štikli.

 

S obzirom da je događaj bio organizovan preko dana ne iznenađuje što su odlučile da budu prirodne i da se osećaju dobro.

 

Ceca se ovog puta odlučila za drečavo zeleni komplet i ravne crne papuče, a imali smo prilike i da je vidimo kako izgleda bez šminke. Pevačica je bila opuštena i nasmejana i najmanje joj je bilo bitno šta će drugi da kažu.

 

Ceca bez šminke
Ceca bez šminkefoto: Antonio Ahel/ATAImages Vlasnik: ATA Images

 

Tokom događaja je sa svojom kumom Viki Miljković uživala u posluženju, a ubrzo im se pridružila i Ana Bekuta.

 

Ovog puta nju smo imali prilike da vidimo u potpuno opuštenom izdanju, laganoj krem lanenoj haljini i, nećete verovati, patikama. 

 

Ana Bekuta
Ana Bekutafoto: Antonio Ahel/ATAImages Vlasnik: ATA Images

 

Ona je ponela i veliki šešir koji se savršeno uklopio sa haljiinom i sunčane naočare, koje gotovo celog dana nije skidala. 

 

Poznate dame nakada stvarno znaju da nas iznenade, a ovog puta su definitivno uspele u tome. Da li vam se više dopadaju ovako ili u super sređenom izdanju? 

 

Njihove fotografije pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 14 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker