JEDNOSTAVNO, A ELEGANTNO

Princeza Šarlin ponovo u javnosti: Blista pored supruga U ANĐEOSKOJ KOMBINACIJI, a osmeh... o njemu svi pričaju (FOTO)

0

Iza nje je veoma težak period, ali ponovo se vraća na scenu i to u velikom stilu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka polako nastavlja normalan život, a sada ponovo imamo prilike da je vidimo u javnosti. Ona se pridružila svom suprugu princu Albertu na kvalifikacijama za Veliku nagradu Monaka Formule 1 2022. održanoj u Monte Karlu.

 

Velika nagrada Monaka se održava svake godine krajem maja ili početkom juna. Princeza Šarlin nosila je novu Akrisovu plavu bluzu sa printom anđela.

 


Princeza Šarlin se odlučila za ležernu tuniku u plavoj boji i bele farmerke koje je iskombinovala sa visokim crnim potpeticama, dok je Albert nosio košulju sa otvorenim kragnom i plavi blejzer sa crnim cipelama.

 

Ovo je prvi put da je par viđen zajedno u javnosti otkako su francuski mediji objavili da ona dobija 10 miliona funti godišnje da bi se pojavila pored svog supruga na javnim angažmanima.

 

 

Dok je hodala rame uz rame sa Albertom, par se nije držao za ruke, a Šarlin je poljupcima u obraz srdačno pozdravljala vozače Maksa Verstapena i Sebastijana Fetela. Na događaju se pojavila i majka Elona Maska.

 

Iako je ranije bila redovna na takmičenjima Formule 1, Šarlin je poslednji put prisustvovala Velikoj nagradi 2019. - gde je dobila poljubac u obraz od Luisa Hamiltona.

 

Šarlin se nedavno vratila u Monako i viđena je prošlog meseca sa svojom decom i mužem, prvi put od novembra nakon što je provela vreme u ustanovi za lečenje od „iscrpljenosti“.

 

Kakve odevne kombinacije je princeza Šarlin nosila pogledajte u galeriji 

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker