da li se vama dopada?

Mnoge toalete nisu uspele da zasene njegov AUTFIT: Neobična kombinacija Nemanje Gudelja POSTALA GLAVNA tema

5

Fudbaler je na rođendan svoje devojke stigao u zanimljivoj kombinaciji koju svi komentarišu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaler Nemanja Gudelj privukao je veliku pažnju kada se pojavio na rođendanu mlade pevačice Anastasije Ražnatović. Fotoreporteri su se utrkivali da ga fotografišišu i snime svaki detalj njihovog susreta. 

 

 

Anastasija tokom večeri nije krila oduševljenje što je njen dečko tu sa porodicom, a pe nije odolela da bjavila prvu zajedničku sliku na kojoj se vidi koliko su zaljubljeni i srećni.

 

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Instagram/printscreen

Međutim, niko nije ostao imun na kombinaciju mladog fudbalera koji je crnim komadima kojima je dodao bele detalje oduševio sve. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Anhel

 

Naizgled, njegov autfit bio je vrlo neobičan, ali je on uspeo da iznese skupe Balensijaga komade koje je odabrao. Odlučio se za crnu košulju i pantalone od istog dezena koji su imali ispise gorepomenutog brenda. 

 

Tu je bio i crni kačket, kojim je definitivno želeo da ostane u sportskom stilu, ali niko nije mogao da ne primeti i njegovu minđušu kao vrlo upečatljiv aksesoar. Za kraj je bitno pomenuti i njegove bele patike jednog poznatog sportskog brenda za koje se odlučio da ponese na pevačicinom rođendanu.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker