(FOTO)

Trebalo je da bude MANEKEN, a ne fudbaler: Žene su DOSLOVNO POLUDELE zbog poslednje objave Duška Tošića

0

Duško Tošić je uvek važio za jednog od poželjnijih muškaraca, međutim on o svom životu nikada ništa ne govori.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stil Duška Tošića je posebno privukao pažnju, a neki smatraju da je to i direktan uticaj Jelene Karleuše. Bilo kako bilo, Tošić je poslednjom fotografijom oduševio javnost.

 

Nekadašnji fudbaler koji je sada i mendžer, često boravi u Istanbulu i koristi slobodno vreme da obiđe ekskluzivne lokacije tog grada i objavi poneku fotografiju.

Žene i dalje nisu imune na Duška Tošića, a i muškarci su komentarisali koliko sportista dobro izgleda i kako očarava svojom pojavom, ali i odevnom kombinacijom.

 

Naime, Duško je pozirao u Istanbulu odeven u najmodernije komade garderobe, ali i nijanse koje mu prtiom savršeno pristaju. Prosto ne možete, a da ne primetite ovakvog frajera dok se šeta istanbulskim ulicama u beloj košulji i tamnom sakou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Podsetimo, početkom godine porodica Karleuša Tošić je dospela u centar medijske pažnje nakon navodnog skandala koji je izbio u porodičnoj kući kada je Tošić, navodno, udario Jelenu Karleušu.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

Duško Tošić se ne obazire mnogo na medijske natpise i ne demantuje, a ni ne potvrđuje ništa, međutim, jasno je da trenutno uživa u poslu i životu.

 

 

makonda-tracker