praktično

Kako običnu mušku majicu poneti kao — MINI-HALJINU? Modni trik Džej Lo koji vredi kopirati svakog proleća i jeseni

0

Latino diva iz dana u dan priređuje prave modne poslastice, a ova je po ukusu žena svih dimenzija!

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez majstorski se snalazi u različitim odevnim stilovima, ali kada treba istaći seksepil — nema joj ravne!


Džej Lo za to koristi i pripijene i šire komade i obuću svih mogućih modela, a sada je pokazala omiljenu modnu varijantu svake žene.

 

Ona je u Los Anđelesu uhvaćena tokom maženja s glumcem Benom Aflekom, svojim novim verenikom, nakon što su se našli ispred privatnog kluba Soho House u zapadnom Holivudu.


Džej Lo je za ovaj ležerni izlazak pripremila mini-haljinu koja više podseća na predimenzioniranu majicu (Benovu?), a reč je o komadu maslinastozelene boje i kratkih rukava koji tek prekriva zadnjicu. Da bi naglasila vitak struk, latino zvezda je ponela jednostavan sportski kaiš u kaki nijansi i krznennu torbicu s kaišem iste boje.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Međutim, da ova ležerna kombinacija postane mnogo više od naizgled na brzinu sastavljenog spoja, Dženifer je svemu dodala kožne krem čizme preko kolena s vrtoglavo visokim potpeticama i platformama i tako vizuelno izdužila figuru.


Kosa visoko podignuta u rep, naočare za sunce, zlatne alke i eto savršenog spoja za prolećni izlazak!

 

 

makonda-tracker