veličanstvena

Dovoljna je jedna reč — DAMA! Koralna haljina Kejt Midlton zbog koje su ostali članovi porodice bili nevidljivi

0

Svaki put kad je britanska kraljevska porodica na okupu, ako je tu i vojvotkinja od Kembridža, zna se u koga su uprti svi pogledi!

foto: PA-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: PA-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton je nakon trogodišnje pauze ponovo prisustvovala kraljevskoj baštenskoj zabavi, koje kraljica tradicionalno organizuje svake godine u vrtu Bakingemske palate.


Najveći privatni vrt u Londonu ima u svom sastavu heliodrom, teniski teren, jezero čak 350 različitih vrsta cveća, što čini ovu baštu savršenom za okupljanje kraljevske porodice u prolećnim danima.

 

Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, nije prisustvovala ovom skupu od 2019. godine, a sada se ponovo pojavila na kraljičinoj zabavi i pridružila se princu Edvardu, Sofi, vojvotkinji od Veseksa, i princezi Aleksandri, dok je Vilijam bio zauzet drugim kraljevskim obavezama.


Lepa vojvotkinja odabrala je za ovu priliku kaput-haljinu Emilije Viksted, strukirani model s reverima i na preklop. U pitanju je komad koji se već na prvi pogled izdvaja bojom, a mnoge je podsetio na jarku odeću po kojoj je kraljica Elizabeta II prepoznatljiva godinama.

 

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Ovo damsko izdanje Kejt je upotpunila puder-roze salonkama brenda Emmy London, ali utisak je najjači zahvaljujući roze fascinatoru Džejn Tejlor.


Da je Midltonova mislila na svaki detalj pokazuje i njen izbor nakita — odabrala je videće minđuše od dijamanata i svetloroze morganita, kao i vintidž pismo-tašnu s ružičastim detaljima.


Tako jednostavno, a tako otmeno, kako nas je i navikla Kejt Midlton!

 

 

makonda-tracker