NOVA MODA ZA TRUDNICE

Prepisivala od Rijane? Trudna Adrijana Lima detaljem na haljini privukla SVE POGLEDE u Kanu

6

Najprestižniji događaj godine je počeo u Kanu, a samim tim, ceo Holivud se preselio u francuski grad, pa uživamo u nesvakidašnjim haljinama.

foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Kanski festival svake godine privuče najviše pažnje i može se reći da je to jedan od najispraćenijih događaja, ali sa pravom.

 

Samo otvaranje festivala obeležile su brojne zvezde koje su se isticale svojim originalnim toaletama i napravile praznik za oči.

 

Sinoć je crveni tepih obeležila Adrijana Lima koja je prošetala u nesvakidašnjoj kombinaciji za trudnice, a reklo bi se da je inspiraciju pronašla u Rijani.

 

Slavna manekenka se pojavila na premijeri filma Top Gun: Maverick sa svojim partnerom, Andreom Lemereom, a ovaj par je sve vreme razmenjivao nežnosti i izgledao srećno i zaljubljeno.

 

Ovaj par zajedno je privukao dosta pažnje, ali najviše zahvaljujući Adrijaninom smelom odabiru za poodmaklu trudnoću.

 

Brazilka je obukla crnu elegantnu haljinu sa rukavima koji se vuku po podu i velikim prorezom na stomaku i na sve dodala sandale sa tankim kaišićima. Reklo bi se i jednostavno i ekscentrično.

 

1 / 4 Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

 

Rijana je potpuno donela novi trend za trudnice, a Adrijani je ovo drugi put da nosi ovakve kombinacije u trudnoći. Šta vi mislite, da li je ovo hrabar potez za jednu trudnicu i da li biste poneli ovako nešto?

 

 

 

makonda-tracker