da li vam se dopada?

Naizgled haljina, a ustvari... Poznata glumica na Kanskom festivalu oduševila sve ZELENIM IZDANJEM

0

Njena kombinacija je ostavila sve bez daha, jer je ponela komad koji je sve zbunio i zaintrigirao. 

foto: EPA/ GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA/ GUILLAUME HORCAJUELO

Počeo je filmski festival u Kanu, a ovu manifestaciju otvorila je zombi komedija "Final Cut", a zvezda ovog ostvarenja glumica Berenis Bežo privukla je veliku pažnju svojom odevnom kombinacijom.

 

 

Prvo je sve iznenadila svojim zanosnim izdanjem u ružičastom kombinezonu modne kuće Valentino, a sada se sa predstavnicima sedme sile u Kanu susrela u zelenoj kombinaciji koja je isto tako ostavčljala sve bez daha. 

 

1 / 4 Foto: epa/ GUILLAUME HORCAJUELO

 

 

Sve je zbunila njena kombinacija, jer se na prvu svima učinilo da ona nosi haljinu, međutim to je bio samo zanimljivi ogrtač koji je dizajniran od čipke koja na sebi ima cvetne detalje. 

 

 

 

Ispod ovog komada je nosila je i kratki zeleni šorts koji je zapravo bi toliko kratak i prekriven ovim ogrtačem koji podseća na haljinu. 

 

Na sve ovo dodala je i zlatne sandale koje potpisuje modna kuća Valentino koje su privukle dosta pažnje na medijskom događaju u Kanu. 

 

 

Zlatni komadi su ti koji u potpunosti mogu da "izvuku" naizgled jednostavan stajling, pa ih zbog toga često svi dodaju u svoje autfite. Dodala je i zanimljive decentne minđuše i tako zaokružila celu kombinaciju.

 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

 

 

makonda-tracker