posle crnog — belo, belo, belo

Ovo je najneobičnija venčanica koju ste ikad videli! Holivudska glumica PONOVO rekla "da" Srbinu i promenila 3 autfita

0

Dve godine nakon građanskog venčanja i rođenja njihovog sina Vanje, jedna od najpopularnijih američkih glumica ponovo se udala za direktora galerije koji je, inače, srpskog porekla

foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Kloi Sevinji, koja je stekla širu popularnost ulogama u serijama "Američka horor priča" i "Ruska lutka", ponovo je rekla "da" Siniši Mačkoviću!


Holivudska glumica i direktor umetničke galerije venčali su se po drugi put, dve godine nakon građanskog venčanja u Njujorku i rođenja njihovog sina Vanje, a fotografije s venčanja preplavile su modne portale. Nakon što se prvi put udala odevena u crno, glumica je sada rešila da odabere tradicionalnu belu boju, ali na svoj način!


Kloi i Siniša upriličili su romantično slavlje u Darijenu, primorskom gradiću u kom je glumica odrasla, a pre toga su se venčali u zgradi lokalne verske zajednice Talmadž hil u ovom gradu.

 

Glumica je do oltara dola u predivnoj poluprovidnoj beličastoj toaleti iz kolekcije koju je Glen Martens dizajnirao za haute couture kolekciju za proleće i leto 2022. modne kuće Jean Paul Gaultier. U pitanju je neobična kreacija s naborima koja na prvi pogled izgleda kao pena na nagom telu, a uz ovako upečatljivu haljinu Kloi je kosu zalizala u jednostavnu punđu i ponela skroman buket od četiri prelepe kale.

 

1 / 4 Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Na svabenom prijemu, koji je okupio poznate ličnosti i Kloine slavne prijatelje i kolege, glumica se pojavila u haljini brenda Loewe koja nosi potpis kreatora Džonatana Andersona. Reč je o mini-haljini bele boje i s drapiranim rukavima koja ima kvadratni izrez i asimetričan šlep sa čipkom koji se pruža od jednog rukava.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Dokom slavlja, Kloi se presvukla još jednom — ovog puta u čipkasti kombinezon modne kuće Mugler. Nesvakidašnja kreacija je u boji slonovače, providna u većem delu, pripijena uz telo i definitivno netipična za jednu mladu.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Derek Blasberg, blizak prijatelj Kloi Sevinji i šef odeljenja za modu i negu lepote u YouTube-u, osvrnuo se na ovaj divan događaj na Instagramu i podelio više predivnih snimaka i fotografija.


Naravno, Kloi Sevinji je "najkul" devojka u NJujorku. Ali jeste li znali da je ona potajno i veliki tradicionalista? — napisao je Blasberg. — Zato smo juče bili u maloj, beloj i šarmantnoj crkvenoj kući u zelenom Konektikatu i u prolećno popodne slavili njenu udaju za Sinišu Mačkovića, direktora galerije "Karma"...

 

 

makonda-tracker