da li vam se dopada?

I crna garderoba može da odiše posebnim SJAJEM: Seka Aleksić u SEKSEPILNOJ kombinaciji oduševila sve

0

Pevačica je sve iznenadila svojim zavodljivim izgledom u vrlo interesantnom stajlingu. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Seka Aleksić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira na stapenicama u jednom hotelu u Budvi, ali vrlo upečatljiv je bio njen autfit. 

 

 

Ona se odlučila za kompletno crnu kombinaciju koja je sastavljena od pojedinačno vrlo zanimljivih komada garderobe. Naime, celu kombinaciju je nosila zanimljiva kreacija koje ističe Seknu figuru. Dakle, zanimljiva haljina sa dubokim izrezom istakla je njene noge, odnosno čarape koje su dizajnirane tako da u isto vreme daju dozu seksepila, ali i dozu zavodljivosti. 

 

 

Na delu kod stomaka imala je mali izrez koji je dodatno začinio njen izgled tako da je tamna boja na njoj izgledala vrlo upečatljivo. Niko nije mogao da ne primeti ni njene rukavice koje su savršen detalj na kompletnu kombiancaiju. 

 

 

Uz sve ovo dolučila se da isfenira kosu, doda zanimljivu šminku i sve upotpunii srebrnim upečatljivim minđušama i crnim lakovanim sandalama. 

 

Podsetimo na Sekine nedavne izjeve koje su zainterigirale javnost. U pitanju je pomirenje sa Jelenom Karleušom, odnosno o "smirivanju strasti" u njihovom estradnom odnosu. 

 

 

Ja sam se kroz godine menjala, sazrevala i trudila da nemam oko sebe negativnu energiju. Ranije se svašta dešavalo, neiskustvo, huškanje itd. Sa moje strane sada postoji veoma lepo mišljenje o Jeleni — rekla je tada pevačica.

 

Kako je sada istakla za Scandal, one se nikada nisu videle oči u oči da rasprave sve i zvanično se pomire, ali ona veruje da je sukobu došao kraj.

 

Nas dve se nismo konkretno pomirile, srele i pozdravile, ali mislim da su se neke strasti i negativne sile kod nas smirile, i to baš odavno. Ima tome godina. Verovatno smo u nekom momentu obe shvatile da su to gluposti i da smo pre toga bile mlade, i da su nas vodile te neke emocije. To je nekako odrastanje čoveka — objasnila je Seka.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Posle svih teških reči, Seka ističe da više ništa ne zamera koleginici i da bi se pozdravila s njom da je sretne.

 

Ja sam njoj to odavno oprostila, mislim da je to daleko iza mene. Nas dve smo danas ostvarene, porodične žene. Više se i ne sećam šta je tu sve bilo. Kada bih je srela svakako bih joj pružila ruku, ponašala bih se kao da se ništa nije desilo, jer sam sigurna da je to sada i iza mene i iza nje — reka je Seka i dodala da Karleušu podržava.

 

Naravno da je mišljenje o njoj sada potpuno drugačije nego pre 15 godina. O njoj mislim sve najlepše, podržavam svaku majku i ženu koja je borac, a ona to svakako jeste.

 

 

makonda-tracker