da li vam se dopada?

Kejt Midlton i ona obožavaju teget odeću: Kombinacija Lene Kovačević hipnotisala publiku

0

Muzičarka je za jedan nastup izabrala komade garderobe koji su sve poglede skretale ka njoj. 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica Lena Kovačević održala je koncert u Kulturnom centu u Pančevu i zablistala u zanimljivom teget-šljokičavom kompletu koji je ona iznela na najbolji mogući način. 

 

 

Odličila se za vrlo zanimljive komade garderobe koji su odlučno istakli njenu liniju. Ovaj komplet ima zanimljiv kroj pa su uske pantalne uspele da istaknu njene vitke noge. Kako bi ih još više izdužila pevačica se odlučila za visoke srebrne salonke koje su se odlčno uklopile uz kompletan stajling. 

 

Lena Kovačević
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Zanimljiv je bio i gornji deo garderobe koji je podsećao na haljinu, ali sa jedne strane je bio toliko kratak da je to jedina razlika što ga ne možemo nazvati haljlinom. Ovaj komad ima naramenice koji su dodatno doprineli sfisticiranom izgledom lepe umetnice. 

 

1 / 3 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Gornji deo ima i duboki izrez, pa je Lena odlučila da na sve doda bež komad koji je prilagodio njen stajling za priliku. Ponela je i prstenje, a njenom izgledu je posebno doprinela i njena neobavezna frizura kao i neutralnija šminka. 

 

Podsetimo da pevačica vešto krije svoj privatni život, ali su mediji otkrili ko je ukrao srce lepe Lene Kovačević – u pitanju je Veljko Brčin, uspešan biznismen i farmaceut po obrazovanju, s kojim je pevačica godinama u skladnom braku. Par ima dvoje dece: sina Vuka, koji je na svet stigao 2012. godine, i tri godine mlađeg Teodora.

 

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

 

Živim sa partnerom koji nema veze sa javnim poslom. Kao što moja majka nije bila deo javne scene, tako nisam ni ja mislila da on treba, niti je on želeo da bude deo javne scene. Da je želeo on bi se bavio nekim ovakvim poslom. Dok neće da propeva, onda ništa — rekla je Lena nedavno.

 

 

makonda-tracker