svaki detalj je savršen

Ovog proleća niste videli lepši spoj! ROMANTIČNA SUKNJA kraljice Leticije koja može da se nosi s bilo kojom obućom

0

Španski kralj Felipe VI i njegova supruga Leticija posetili su gradić Pinofrankeado, a za ovu priliku Leticija je odabrala možda i najlepši autfit ove sezone

foto: EPA-EFE/Ballesteros
foto: EPA-EFE/Ballesteros

Kralj Feliipe i kraljica Leticija posetili su gradić Pinofrankeado, grad u provinciji Kasareš, kako bi obeležili vek od putovanja kralja Alfonsa XIII u ovu regiju.


Kraljevski par obišao je grad onako kako to čine turisti i upoznao se sa svim njegovim lepotama, a u stopu ih je pratilo lokalno stanovništvo, koje ih je dočekalo raširenih ruku.


S obzirom na to da je provela dan u šetnji i na suncu, španska kraljica odlučila se za vrlo praktičan prolećni autfit i vratila se svom prepoznatljivom stilu za tople mesece, u kojem je blistala prošle godine.

 

Poslovne odevne kombinacije i damske haljine u kakvima je viđamo u poslednje vreme Leticija je zamenila vrlo romantičnim izdanjem, sastavljenim od vedrih komada.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/Ballesteros

 

Ona je ponela bluzu bez rukava koju potpisuje Carolina Herrera, ukrašenu trakama vezanim u mašnicu ispod V-izreza, koja je posebnu pažnju privukla vrlo efektnom nijansom zelene boje.

 

 

Leticija ju je kombinovala s belom suknjom midi dužine i visokog struka, vrlo lepršavim modelom s raznobojnim cvetnim dezenom. Da stvar bude još zanimljivija, nije u pitanju komad nekog luksuznog brenda, već suknja španske marke Sweet Matitos nazvana Girasol, čija cena, doduše, može da parira poznatijim modnim kućama — platila ju je čak 260 evra.

 


Ona pruža romantičan izgled i notu ženstvenosti, kao i pravu prolećnu atmosferu, a španska kraljica ju je ponela sa svojim starim espadrilama nude nijanse. Inače, na promotivnim fotografijama za ovaj model, manekenke nose šik suknju koja pada ispod kolena i sa visokim i tankim štiklama, i s patikama, i s ravnim sandalama, a Leticija je odabrala espadrile, pa je jasno da je u pitanju jedan vrlo praktičan komad za prolećne i letnje dane.


Leticija je, inače, očarana ovom obućom i njen garderober prepun je espadrila različitog dizajna i boja, pa je prošlog leta gotovo isključivo nosila njih.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker