smelo i veličanstveno

Ovo se očekuje od Džej Lo — ne od kraljice! Leticija od Španije VATRENIM IZDANJEM podsetila svet da ne mari za pravila

1

Supruga španskog kralja Felipea VI maestralno nosi poslovni stil i iznova pokazuje da on može da bude zabavan, ali sada je rešila pomalo uzburka javnost svojom odevnom kombinacijom.

foto: Rober Solsona / ContactoPhoto / Profimedia
foto: Rober Solsona / ContactoPhoto / Profimedia

Sveden ili ne, modni izraz kraljice Leticije uvek privlači pažnju. Ona je žena koja može da nosi kožne kilote, pencil suknje, odela, i uvek je spremna za svaku vrstu modnog eksperimenta.


Ipak, koliko god modne smelosti da je proteklih godina pokazivala, njena najnovija odevna varijanta definitivno nije tipična za dame njenog statusa!
Supruga Felipea VI prisustvovala je jule u Valensiji događaju povodom obeležavanja Svetskog dana Crvenog krsta, gde je uručila zlatne medalje španskog Crvenog krsta za 2022. godinu.

 

"Ovde smo da vam pomognemo" fraza je koja iskače kada posetite sajt ove organizacije, tu smo da vam pomognemo. Naporan rad, kao i uvek, ali sve intenzivniji proteklih godina, učinio je da Crveni krst nastavi da raste, d abude spreman, da održava dobar deo ljudskog bića: empatiju, razumevanje, zajedništvo, ljubav, pomoć, svesnost o drugima. Ljudi brinu o drugim ljudima — poručila je kraljica Leticija za govornicom.


Za ovu priliku pripremila je i više nego neočekivan autfit: toaletu boje fuksije brenda Serendipia sa izrezima ispod grudi!

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/Kai Foersterling

 

Reč je o zatvorenoj haljini s dugačkim puf rukavima koja se s dugačkom i lepršavom suknjom spaja presvučenom alkom, a s obeju njenih strana nalaze se širi prorezi koji otkrivaju rebra i deo stomaka. Cena komada nazvanog Cayro Ring, inače, iznosi nešto više od 60 evra, što nije veliko iznenađenje jer španska kraljica rado i često kombinuje najluksuzniju odeću s onom koju potpisuju high-street modne kuće.


Leticija je haljinu atraktivne i upečatljive boje kombinovala s nekoliko nijansi tamnijim cipelama otvorene pete koje potpisuje modna kuća Carolina Herrera i krasi kroko efekat.


Uz ovu ružičastu modnu bajku ponela je i Carolina Herrera torbicu boje fuksije, a tu je i njen nezaobilazni zlatni prsten Karen Holam, od kog se Leticija od Španije nikad ne odvaja.

 


 

makonda-tracker