Morate ovo imati

Posle Konstrakte svi vole BELU ODEĆU: Nina Seničar u kombinezonu koji bi svaka žena POŽELELA

1

Manekenka se odlučila za komad garderobe koji je postao veliki hit ove sezone...

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Manekenka Nina Seničar odlučila je da za jednu promociju obuče beli kombinezon koji je definitivno komad koji će biti najveći hit ove sezone. 

 

 

Njega je nedavno nosila Ana Đurić Konstrakta, koja predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji pesmom In corpore sano, koja je privukla pažnju Starog kontinenta stihom "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl", ali zaljubljenici u ovo muzičko takmičenje veruju da ju je vojvotkinja od Saseksa ponovo inspirisala!


Ona je sa srpskom delegacijom prisustvovala ceremoniji cvečanog otvaranja Evrovizije u Torinu, kada se pojavila u beloj kombinaciji, koju čine duboke pantalone s pojasom i efektna košulja, za koje mnogi veruju da bi mogli da budu i kombinezon.

1 / 6 Foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

 

Sada je i Nina odlučila da obuče sličnu odevnu kombinaciju dakle, odlučila se za beli kombinezon koji je odlično pratio njenu figuru. Zanimljivo je bilo da je na ovaj kombinezon Nina dodala i zlatne detalje koji su upotpunili njen izgled. 

 

Kako jedan od zaštitnih znakova lepe manekenke je njena duga smeđa kosa koja je upotpunila celi doživljaj njenog stajlinga kao i decentna šminka. 

 

 

 

 

makonda-tracker