na sve je mislila

Vodila je računa o VAŽNOM PRAVILU: Ana Sević demonstrira kako istovremeno nositi PINK i NARANDŽASTO

0

Popularna pevačica Ana Sević donela je nedavno na svet treće dete, a sada je rešila da predahne od obaveza i uživa u večernjem izlasku

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Ana Sević donela je nedavno na svet treće dete, a sada je rešila da predahne i počasti se večernjim izlaskom sa suprugom Danielom Nedeljkovićem.

 

Šarmantna nekadašnja voditeljka podržala je koleginicu Mariju Šerifović, pa je uživala u njenom koncertu u Beogradu, a za ovu priliku pripremila je posebnu odevnu kombinaciju.

 

Ana se pojavila u odelu jarke ružičaste nijanse, i to nešto komotnijem modelu sastavljenom od širih pantalona i strukiranog sakoa. Možda još efektnije od boje, upada u oči teksturisana tkanina, koja magnetski privlači pogled i čini naizgled formalnu kombinaciju prikladnom i za veče i provod.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Iako je pink već dovoljno efektna boja, Ana nije igrala na sigurno, pa je odelo kombinovala s — narandžastom. Ipak, ona nije preterivala, već se odlučila da narandžastu nosi u manjem obimu, tek na obući i aksesoarima, što se preporučuje kao najbolji način da se uspostavi ravnoteža tako upečatljivih tonova.


Ova, nekada zabranjena kombinacija, pokazala se kao jedan od vodećih trendova proteklih sezona, a pevačica je odabrala narandžaste cipele s platformom i visokim štiklama i minijaturnu torbicu iste nijanse.

 

 

makonda-tracker